Meille tuli uusi pöytä olohuoneeseen!

Kotimme on melko lapsiystävällinen, jos lukuisia olohuoneessa olevia Iittalan lasiesineitä ei lasketa mukaan. Tai ainakin mä vielä näin uskon, sillä tytär ei vielä liiku pitkiä matkoja eikä ole näyttänyt mitä kaikkea joudumme kodissamme muuttamaan.

Vuodenvaihteesta lähtien tytär on kuitenkin harjoitellut nousemista tukea vasten ja sillä vietämme eniten aikaa olohuoneessa on harjoittelu tapahtunut paljolti Hayn Tray-pöytää vasten. Pöydän irtonainen pöydänkansi ja pöydän terävät kulmat rupesivat kuitenkin ahdistamaan minua ja näin ollen Tray joutuikin nyt joksikin aikaa väistymään sivuun olohuoneen nurkkaan.

Sohvapöydäksi keksin tuoda Artekin klassikkopenkin. Ritiläpenkki onkin mitä oivallisin vauvaystävällinen sohvapöytä - tukeva, pyöreäkulmainen ja sen alle voi tehdä vaikka majan. Kuva meidän isäihmisen tekemästä tosi hienosta majasta löytyy Instasta @joukolatar. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla