Vein eilen Lastenvaatekirpputori Velmuun myyntiin Ikea-kassillisen verran lastenvaatteita. Hissun pieneksi jääneitä vauvanvaatteita koossa 50-74 löytyy tällä ja ensi viikolla Velmusta pöydästä 17. Myynnissä on pääasiassa Benettonin, H&M:n, Lindexin, KappAhlin, Mayoralin ja Zaran sisävaatteita; bodyja, paitoja, huppareita, housuja, mekkoja ja yökkäreitä. Myynnissä olevat ulkovaatteet on Reiman ja Benettonin. Pyrin käymään täydentämässä pöytääni näiden kahden viikon aikana ja vaatteiden lisäksi myyntiin on tulossa kenkiä, sisustusjuttuja ja leluja.

Itse olen aina löytänyt jotain ostettavaa Velmusta kun olen siellä asioinut. Velmu onkin mielestäni yksi pk-seudun parhaista lastenvaatekirppiksistä. Velmu sijaitsee Helsingin Malmilla osoitteessa Soidintie 6, siinä uimahallin lähellä ja Citymarketin takana. Paikalle pääsee junalla tai bussilla ja omalla autolla tultaessa auton saa näppärästi parkkiin joko kirpputorin eteen tai vieressä olevalle Malmin uimahallin parkkipaikalle.

Joten nyt kannattaa lähteä ostamaan lastenvaatteita edullisesti tai varaamaan oman kirppispöydän alkaneen syyskauden kunniaksi Velmusta. Pöydän 17 lisäksi muissakin pöydissä näytti olevan paljon kivaa ja siistiä tavaraa myynnissä. Velmun facebookin kautta pystyy muuten näppärästi seuraamaan mm. minkälaista tavaraa kirppikselle tulee myyntiin.

Velmukirppis

Soidintie 6, 00700 Helsinki

ma-pe klo 10-17

su klo 10-15

la suljettu

blogiyhteistyö

Kommentit (3)

1/3 | 

Voih miten edullisia vaatteita.. tuokin Reiman vaaleanpunainen haalari on tosi edullinen. Myisitkö näin "suoramyynnillä" jonkun lastenvaatepaketin, kun meiltä on pääkaupunkiseudulle matkaa reilu 600km.. siellä kun on ihan huiput kirpparit ja edullisia vaatteita! :)

 

T. Salla

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
2/3 | 

Salla - pitääpä seuraavan kerran miettiä, josko pitäisinkin blogikirpputorin. Pk-seudulla on kyllä paljon hyviä lastenvaatekirpputoreja. Velmun lisäksi kivoja on Vekarakirppis Kumpulassa ja Nella ja Nuttu Espoossa.

3/3 | 

Harkitse ehdottomasti, niin mekin kehä 3:n ulkopuolella asuvat päästäisiin joskus nauttimaan hyvistä ja edullisista lastenvaatteista :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla