Olen ollut tyytyväinen vauvanhuoneeseen hankkimaani kattovalaisimeen. Tai oikeastaan katselin blogiarkistostani, että hankin valaisimen jo silloin kuin vasta toivoin raskautta, eli melko pitkään Normann Copenhagenin Norm 69 lamppu ehti odottamaan kaapissa kokoamista. Mutta nyt se on onneksi löytänyt paikkansa kodistamme.

Norm 69 on mielestäni hauska ja antaa hyvää yleisvaloa vauvanhuoneeseen. Valaisimen muotoilu on kivan leikkisä, joten se sopii kuin nakutettu lastenhuoneeseen. Googlettelin äsken lisätietoa valaisimesta ja selvisi, että Norm 69 on Normann Copenhagenin ensimmäinen tuote - klassikkoainesta valaisemassa siis.

Valaisimen kokoaminenhan oli tosiaan oma projektinsa keväällä, sillä lamppu koostuu 69 palasta. Mieheni taitteli ja kokosi valaisinta usean illan ajan, työkaluja ei tarvittu, ainoastaan näppärät sormet. Youtubesta löytyy hyviä videoita, joissa neuvotaan miten lamppu kootaan. Oma kärsivällisyyteni ei olisi tähän projektiin todellakaan riittänyt.

Ainoa miinus on valaisimen koko, joka meillä on XL. L-koko olisi varmasti riittänyt, mutta onneksi silmä on tottunut tuohon kokoon, eikä se tunnu enää niin hallitsevalta kuin alussa.

Mitä valaisimia teillä on lastenhuoneissa? Mikä on sinun suosikkivalaisimesi lastenhuoneessa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla