Ikea Sundvik Norm 69 XL Muumuru MetsänaapuritVauvanhuoneeseen on tehty joitakin uusia hankintoja minkä lisäksi olemme keränneet sinne ylimääräisiä tuotteita, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa toisaalta

 Ikea Sundvik

 Norm 69 XL

 Muumuru Metsänaapurit

Vauvanhuoneeseen on tehty joitakin uusia hankintoja minkä lisäksi olemme keränneet sinne ylimääräisiä tuotteita, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa toisaalta.

Uutena olemme hankkineet Sundvik pinnasängyn Ikeasta, Norm 69 XL kattovalaisimen Finnish Design Shopista ja Muumurun Metsänaapurit julisteen. The Dotsit, Domus-tuoli, pimennysrullaverho ja valkoinen vanha Ikean matto löytyivätkin jo kotoa. Brion kävelyvaunu löytyi kirppikseltä 10euron hintaan ja Ikean Sniglar hoitopöytä saatiin veloituksetta ystäviltämme.

Tuoli tulee varmasti muuttumaan, sillä haluaisin jonkun mukavamman nojatuolin, jossa olisi hyvä imettää ja lukea iltasatuja. Nyt pitäisi vaan sommitella kalusteet omille paikoilleen ja porailla taulut ja naulakot seiniin. Pikku hiljaa projekti etenee.

kuvat valmistajien

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla