kuvat: Stockmann1

 kuvat: Stockmann

1. Lifefactory tuttipullo2. Pura tuttipullo3. Mayoral Newborn-tuttilaukku4. Mayoral hoitoalusta

Stockmann tavaratalon 6. kerroksen vauvaosasto on viime aikoina ollut minulle kuin taivas. Miten ihanaa onkaan käydä tutkimassa ja shoppailemassa söpöjä vauvajuttuja. 

Stockmannin valikoimissa uudet Puran teräksestä valmistetut tuttipullot on törkeen mageen näköisiä, mutta valitettavasti kun niitä ei voi lämmittää mikrossa jäi se minulta tällä kertaa vielä kaupan hyllylle. Harmi sinäänsä sillä pullon muovittomuus, ulkonäkö ja haitta-aineettomuus kiinnostavat kovasti. Meillähän on jo hankittuna Lifefactoryn lasinen tuttipullo, jota myöskään ei suositella lämmitettävän mikroaaltouunissa.

Mayoralin tuotteet on huhtikuussa Stockmannin kanta-asiakas tarjouksessa. Erityisesti ylisuloinen tuttilaukku ja kätevä hoitoalusta kiinnostavat minua. Ehkäpä Eevamme saa sellaiset lahjaksi...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla