1. takki ja hattu / Emile et Rose

2. villahaalari / Reima Reykjavik

3. pipo / Reima Capella

4. töppöset / UGG Purl

5. potkupuku / Emile et Rose

6. mekko / Vertbaudet

7. pyjama / Merino Kids

Rakas joulupukki. Pikkuneiti toivoisi seuraavia pehmoisia paketteja.

Kevääksi olisi ihana saada tytölle hienostelutakki, joka laitettaisiin päälle kun lähdetään juhliin tai vaikka sunnuntaibrunssille. Emile et Rosen takki on suloisen tyylikäs. Kyseinen brändi on tullut tutuksi minulle tyttären kastejuhlamekon kautta.

Talven pakkasia varten vauva tarvitsisi villahaalarin ulkohaalarin alle laitettavaksi ja pientä päätä lämmittämään tarvittaisiin lämmin talvipipo. Miten ihanat palmikot tässä Reiman Capella pipossa onkaan.

Sellaisia kenkiä en ole vielä löytänyt tyttärelleni, jotka pysyisivät hänen jalassaan. Pysyisköhän nämä Uggit? Ainakin olisivat varmasti lämpimät. Ja suloiset.

Potkupukuja olen käyttänyt aivan liian vähän tyttärelläni, vaikka ne ovat näppäriä. Yksi vaatekappale, joka pysyy paikallaan ja lämmittää koko vauvaa. Haluaisin hänet kuitenkin vielä pukea potkupukuihin, sen aikaa kun hän vielä on vauva. Emile et Rosen potkupuku olisi esimerkiksi valmis nätti asu.

Mekkoja olen ruvennut käyttämään tyttärelläni nyt enemmän. Sukkahousujen kanssa mekot on helppo pukea ja kiva käytössä. Tämä Elloksen perhosmekko olisi kiva arkimekko vaikka vauvakerhoon päälle pantavaksi.

Yökkäreitä meitä ei ole vauvalle seuraavissa koissa, joten pyjama tulisi tarpeeseen. Tämä merinovillainen pyjama pitäisi vauvan lämpimänä öisin, mutta ei kuitenkaan olisi hiostava. Pehmoinen materiaali herkkää ihoa vasten.

Tyttären leikkisämpi kirje joulupukille löytyy täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla