Tyttäreni ristiäiset ovat pian ja sain hankittua meille molemmille mieluisat juhlamekot.

Vauvalle halusin ehdottomasti herkän vaaleanpunaisen mekon. Suuntasin ostoksille Helsingin Bulevardilla sijaitsevaan lastenpuoti Le Bunuelliin, sillä luotin, että löydän myymälästä juuri tähän tilaisuuteen sopivan mekon. Le Bunuellin valikoima ja palvelu ei pettänyt minua, vaan löysin helposti ihanan vaaleanpunaisen hörhelömekon tyttärelleni. Ihana tylliunelma! Mekon lisäksi hankin myymälästä ruusukepannan ja juhlasukat päivänsankarille.

Oman mekkoni löytäminen oli haastavampi projekti, sillä kaupat tuntuivat olevan tälllä hetkellä täynnä ainoastaan synkkiä mustia juhlamekkoja. Toiveenani oli löytää pastellinsävyinen pitsimekko. Lisäksi hihat olisivat iso plussa, sillä raskauskilot ovat jääneet erityisesti käsivarsiini. Onneksi muistin, että Aleksi 13 tavaratalossa on laaja merkkivalikoima ja lisäksi tavaratalosta saa hyvää palvelua. Niinpä Aleksin myyjättären avustuksella löysin sovitettavaksi useammankin potentiaalisen juhlamekon. Lopulta päädyin InWearin klassillisen tyylikkääseen vaaleansiniseen pitsimekkoon. Mekko on juuri minun makuuni ja uskon, että tulen käyttämään sitä useammassakin juhlassa. Pitää vielä kiittää myyjää, joka viihdytti tytärtäni samalla kun minä sovittelin mekkoja.

Nyt ollaan varmasti molemmat kauniita kastepäivänä mekoissamme.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla