KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Esikoista odottaessani ajattelin, että hoitopöytä on aivan turha hankinta. Kuvittelin naivisti, että kyllähän ne vaipanvaihdot ja pukeutumishetket onnistuvat helposti joko sängyn päällä, lattialla tai vaikka sylissä. Onneksi saimme silloin tuttavaperheeltä heidän ylimääräisen hoitopöydän, sillä yli vuoden ajan hoitopöytä oli meillä ahkeralla käytöllä. Esikoisen vauva-aikana hoitopiste sijaitsi tyttären omassa huoneessa. Kuvia kyseisestä hoitopöydästä ja silloisesta lastenhuoneesta löytyy tästä hoitopöytä - tarpeellinen hankinta postauksesta.

Sillä hoitopöytä oli ihan ehdoton asia esikoisen vauva-aikana halusin tälläkin kertaa selkeän oman hoitopisteen tulevalle vauvallemme. Tykkään, että kaikille vauvanhoitotarvikkeille on selkeä yksi paikka ja lisäksi hoitopöytä on ergonominen ratkaisu, sillä ainakin itselläni selkä oli melko kovalla koetuksella esikoisen vauvavuotena. Tällä kertaa hoitopiste sijoitettiin meidän vanhempien makuuhuoneen nurkkaan. Hoitopöytänä toimii Ikean Malm-lipasto (huom. muista seinäkiinnitys) ja sen päälle valikoitui Babyshopista hoitoalusta.

Ihastuin välittömästi tanskalaiseen Cam Cam brändin tuotteisiin kun näin niitä ensimmäistä kertaa. Heidän valikoimastaan valikoitui kaunis hoitopatja ihastuttavilla joutsenkuvioilla. Tykkään, että hoitoalusta on tukeva ja siinä on reilut reunat, jotka pitävät vauvan kuin pesässä. Samanlaista harmonista tunnelmaa luo Cam Camin käsintehty sateenkaari-mobile. Näin alkuun mobile on seinää vasten, mutta sen voi hyvin siirtää roikkumaan joko mobiletelineeseen tai vaikka koukusta katosta.

Tykkään tästä meidän tämän hetkisestä hoitopisteratkaisusta, sillä saan kaikki vauvanvaatteet ja vauvanhoitotuotteet aivan käden ulottuville. Näin kätevää ratkaisua meillä ei kyllä ollut ensimmäisen vauvan aikana. Opin ensimmäisen vauvavuoden aikana, että venepääntiebodyt ja kietaisubodyt ovat niitä näppärämpiä. Babyshopin täydellisestä ja laajasta bodyvalikoimasta tulokkaan vaatekaappiin valikoituikin kaksi suloista Ralph Laurenin venepääntiebodya. Olen jo monta vuotta tykännyt ruotsalaisen LIVLYn tyylikkäistä ja kauniista vaatteista, nyt lokavauva saikin suloiset tossut pieniä varpaita lämmittämään. Hoitopöydällä tulee vauvanvaatteiden lisäksi olla myös vaipat, harsoja, vanulappuja, pumpulipuikkoja, puhdistusliinoja, pyyhkeitä, kynsisakset, tutteja, harja, vauvaöljyä sekä voidetta.

Hoitonurkkaukseemme mahtuu myös tulokkaan kaunis kehto. Babyshopista löysin suloisen Ralph Laurenin nalleaiheisen peiton. Peitto on miellyttävän pehmoinen ja lämmin, joten lokakuisen on mukava nukkua päiväunia omassa pesässään. Käytin esikoisen vauva-aikana vastaavanlaisia peittoja valtavasti sekä kotona että vaunuissa, joten uskon, että tämä nallepeitto tulee meillä ahkeralle käytölle

Kaunis ja harmoninen hoitonurkkaus, jonka uskon toimivan hyvin käytännössä. Pikku hiljaa kaikki rupeaa olemaan valmista vauvan tuloa varten.

Onko teidän mielestä hoitopöytä turhake vai hyödyke?

kehto ja Sophie la girafe cosmetics tuotteet saatu

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Ehdottomasti hyödyke. Meillä oli hoitotaso sijoitettuna kylppäriin ja vauvantarvikkeet laitettiin seinälokerikkoon ( vai mikä se sellainen seinälle ripustettava kangastaskuhärpäke onkaan oikealta nimeltään) . Mullakin oli selkä monta viikkoa aivan rikki synnytyksen jälkeen etten yhtään pystynyt kyyristellä joten tarpeeseen tosiaan tuli hoitopöytä. Muuten onpa aivan ihanat tuo RLn peitto :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Toi on kyllä näppärää, että hoitopiste sijaitsee vesipisteen lähettyvillä. Ainoa miinus on juurikin tuo, jos hoitopöytä sijaitsee lastenhuoneessa tai makuuhuoneessa, niin vesipiste ei ole ihan lähettyvillä.

Nallepeitto on kyllä suloinen.

Linda
2/6 | 

Ainakin meillä hoitopöytä on ollut ehdoton must ja se on edelleen käytössä 1,5 vuotiaalla. Voi olla, että en sitä edes ehdi viemään välissä varastoon kun helmikuussa on tulossa uusi käyttäjä :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Meilläkin käytettiin esikoisen kanssa hoitopöytää reilusti yli vuoden ajan. Tyttö oli siinä aina niin nätisti, eikä lähtenyt kierimään taikka kiipeilemään, joten vaipanvaihto ja pukemiset oli helpoin hoitaa hyvän tason päällä.

Oih, onnea raskauden johdosta! <3

Vierailija
3/6 | 

Ihana hoitoalusta ja kehto! Hoitopöytä on myös meillä ollut lasten kanssa tärkeä. Se on sijainnut aina wc:ssä pesukoneen päällä. Pikkuisilta tulee yleensä niin usein kakkaa, että pyllyä saa olla pesemässä jatkuvasti. Sitä mietin, että jos hoitopöytä on makuuhuoneessa, puhdistetaanko vauvan pylly sitten kosteuspyyhkeillä vai viedäänkö vauva vessaan pesulle? Miten sä olet ajatellut toimia? :)

Onnea ja hyvää vointia loppuodotukseen! Mulla on myös lokakuun alkupuolella syntynyt lapsukainen :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Me viedään vauva vessaan peppupesulle, näin toimittiin esikoisenkin kanssa. Meillä on valitettavasti niin pieni ja ahdas kylpyhuone, että sinne ei mahdu hoitopistettä ja pesukonekin on todella kapea päältätäytettävä, joten senkään päälle ei hoitoalustaa saa. Vessa onneksi sijaitsee ihan makkareiden lähettyvillä ja kaikki muut hoitotarvikkeet ja vauvanvaatteet saa näppärästi yhteenpaikkaan hoitopöydälle. 

Kiitos tsempistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla