Kun rupesin miettimään millaiset kukat haluan ristiäisiin keksin, että kukkaseppele vauvalle olisi suloinen ja juhlava lisä. Kerroin toiveestani Inbloomissa, jolloin kukkakaupan omistaja Tiina tiesi heti mistä oli kysymys ja mitä haluaisin. Näin silmissäni herkän ja kauniin seppeleen ja kerroin ainoastaan tämän toiveen floristille.

Kastepäivänä päivänsankarilla oli päässään kerrassaan ihastuttava seppele! Tiina oli luonut todella kauniin seppeleen, joka sopi täydellisesti pienen tytön juhlapäivään. Seppeleessä floristi oli käyttänyt oksaruusua, vahakukkaa, mimosaa ja skimmiaa. Niin herkkä ja kaunis, ja ajankohtaan nähden kivan talvinen. Monet vieraat, ja minäkin, ihastelimme, että onko seppele oikeasti tehty oikeista kukista, sen verran kauniista ja tasaisesta seppeleestä oli kyse.

Seppeleessä oli rusetti, jonka avulla sen sai paremmin asetettua vauvan päähän. Tosin tästä huolimatta seppele ei koko aikaa pysynyt tytön päässä, sen verran paljon hän kiersi läheisten sylissä. Mutta ajatuksena seppele oli aivan ihana ja kasteen ajan seppele toi herkkyyttä tilaisuuteen. Moni vieras sanoikin, että pienokaisemme oli kerrassaan söpö seppele päässään.

Nyt seppele on kuivattuna vauvanhuoneessa tuomassa muistoja tärkeästä päivästä.

Kiitos Inbloom. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla