Naureskelin tuossa ennen ristiäisiä kun muistelin hääbloggaaja aikoja, kuinka hääpuku oli varjeltu salaisuus häihin asti, että onkohan vauvan ristiäisten juhla-asu yhtä varjeltu salaisuus. Mutta kun ristiäiset olivat tosiaan jo viime viikonloppuna, voin esitellä täällä blogissa nyt Hertan juhlamekon.

Vauvallani oli kastetilaisuudessa päällään suvun vanha kastemekko, mutta ajattelin, että kasteen jälkeen pienokainen puetaan rennompaan juhla-asuun, se kun ilmeisesti on tapana. Esikoisella oli aikoinaan ristiäisten kahvitilaisuudessa päällään suloinen vaaleanpunainen tylliunelma ja alunperin suunnittelin, että olisin hankkinut Hertalle saman mekon valkoisena, tällä kertaa kun halusin nimenomaan valkoisen mekon pienokaiselle. Törmäsin kuitenkin Stockmannilla yhden suosikki lastenvaatebrändin mekkoon, joka mielestäni sopii täydellisesti talvisiin ristiäisiin. Mayoralin mekossa on pitkät hihat, samettinen yläosa ja kaunis herkkä koristeltu helma - täydellinen mekko näihin juhliin.

Loppujen lopuksi päivänsankari olisi voinut olla koko ristiäisten ajan kastemekossaan, mutta ehti tämä kaunis mekko olla kuitenkin hetken aikaa vauvan päällä. Kovasti mekko saikin ihailua juhlaväeltä ja itsekin olin kovin tyytyväinen asuvalintaan.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Todella kaunis mekko ja pieni neiti myös :) On ollut kiva lueskella blogiasi, sillä itselläni on 2v4kk ikäinen poika ja vajaa 4 kk vanha Hertta-tyttö, niin pystyn hyvin samaistumaan moneen kirjoitukseesi :)

Oikein ihanaa joulun aikaa teidän perheelle! <3
-Tiia

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Onpa hauskaa miten samanikäiset lapset meillä on ja kiitos että seuraat blogiani. ❤ Ihanaa joulun aikaa teille. Me käytiin tänään lasten kanssa etsimässä tonttuja Talvipuutarhasta ja huomenna mennään koko kööri laulamaan Kauneimpia joululauluja.

Vierailija
2/4 | 

Mikä tuli vauvallenne nimeksi? Innolla odotan postausta itse ristiäisistä... kattauksesta, tarjoilusta, juhlavaatteista ym.. :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hertta pysyy Herttana blogissa näin ristiäisten jälkeenkin. Näitä ristiäispostauksia tippuilee blogiin tämän kuun aikana. Kuvaajamme lupaili kuvia juhlista joulun jälkeen, joten sitten saan tehtyä postausta kastetilaisuudesta ja kahvitteluista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla