Viime viikolla minä ja kesävauvani oltiin aamuisin ihan ihmeissämme, että mitäs sitä pitää pukea oikein pukea päälle ulos lähtiessä, kun mittari näytti lähes nollaa. Vielä ollaan pärjätty fleecehaalarilla kun vauva makoilee vaunuissa makuupussin sisällä, mutta pikku hiljaa ajatukset siirtyivät talven kylmiin keleihin. Niinpä hankintalistalla on nyt vauvalle toppapuku.

Toiveena olisi saada nätti toppapuku, sellainen pienelle vauvalle sopiva tyttömäinen haalari.

Olen kierrellyt suosikkiliikkeitäni ja potentiaalisia toppahaalareita löytyi tottakai useita.

Tommy Hilfigerin toppahaalari on nätin vaaleanpunainen ja tikattuna klassikkoainesta. Kyseisen haalarin miinus tulee neppareista, sillä vetoketju on käytössä helpompi ja ehkä lämpimämpikin kun tuuli ei pääse napinväleistä läpi. Lindexin valkoinen toppahaalari kaikessa valkoisuudessaan on lähes täydellinen - 2 vetskaria, kiinteät lapaset ja töppöset ja kokovalkoisuus. Name it:n haalari on suloisen tyttömäinen kukillaan. Reiman vaaleanpunainen Cetus haalari on iiihana - väri, ulkonäkö ja kiinteät/irrotettavat lapaset ja töppöset, kaikki minun mieleeni. Tykkään tunnetusti Benettonin vaatteista ja heidän valkoinen haalari on näppärä, kun siitä saa tarvittaessa myös toppapussin. Nextin haalari on yhtä kivan kukkamainen kuin name it:n versio ja lisäksi rusetit tarkuissa on ihana suloinen lisä.

Kuinkakohan monta toppahaalaria pieni tyttövauva tarviikaan yhdessä talvessa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla