Me ollaan saatu ihanat vauvakuvat tyttärestämme! Valokuvat vastasyntyneestä tyttärestämme otti Alice Pittacolo, kun tyttäremme oli noin viikon ikäinen

Me ollaan saatu ihanat vauvakuvat tyttärestämme! Valokuvat vastasyntyneestä tyttärestämme otti Alice Pittacolo, kun tyttäremme oli noin viikon ikäinen. Postaus kuvaussessiosta löytyy täältä.

Vauvakuvaus maksoi 150€. Hintaan kuului kuvaustyö, vähintään 20kpl valokuvia nettigalleriassa ja CD-levyllä sekä yksi printattu 20x30cm valokuva. Saimme kaikki yli 30 valokuvaa sekä värillisenä että mustavalkoisena.

Nyt pitäisi valita kuva hesarin perheilmoitukseen, kuvat isovanhemmille ja kehystettävät kuvat oman kotimme seinille. Lisää Alicen ottamia kuvia tulee näkymään vielä joitakin Joukolattaressa. Yksityiskohtakuvia vauvelista löytyy täältä "olen 1kk ikäinen" postauksesta. 

KAIKKI KUVAT: ALICE PITTACOLO

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla