Terveiset täältä vauvakuplasta. Meidän vauvamme on jo kaksiviikkoinen ja täällä eletään totaalista satumaista elämänvaihetta. Olen tällä kertaa antanut itseni uppoutua vaaleanpunaiseen hattaraan täysillä. Olen nauttinut näistä ensipäivistä vauvan kanssa niin paljon, että sitä on vaikea kuvailla. Olen nuuskinut vauvaa, ihaillut tämän täydellisyyttä ja heittäytynyt tähän kahden tyttären äitinä oloon koko sydämestäni. Olo on ollut niin kiitollinen ja onnellinen ja sydän on pakahtunut rakkaudesta heti vauvan syntymästä lähtien. Täydelliseksi tämän vauvakuplan tekee sen, että mieheni on kotona neljä viikkoa ja tämä neljästään elämäni on ollut melko ihmeellistä. Elämä on näiden parin viikon ajan ollut ihanan seesteistä ja ikimuistoista.

Meidän vauvamme on pieni suloinen tytöntyllerö. Hän on aivan samannäköinen kuin isosiskonsa syntyessään - nöpönenä, tummat hiukset, tihrusilmät ja nätit korvat. Hertta on hyvin tyytyväinen ja rauhallinen vauva. Hän on hyvin tarkka siitä, että vaipan tulee olla kuiva ja itkee lähinnä väsymystään. Helpoiten vauvamme nukahtaa joko rinnalle taikka vaunuihin. Imetän häntä usein, mutta imetyshetket ovat kerralla paljon lyhyempiä kuin Hissun kanssa aikoinaan. Tämä vauvakupla ja täydellinen kotoilu on varmasti ollut yksi syy siihen, että vauva on kasvanut hyvin pelkällä äidinmaidolla. Kovasti toivoin, että tällä kertaa onnistuisin täysimetyksessä ja alku on ainakin vaikuttanut kovin lupaavalta.

Parin viikon ajan olen pääasiassa asustanut sohvan nurkassa imettämässä pienokaistani tai pitelemällä häntä sylissäni. Päivän asuni on ollut yökkärinhousut, vanhat onnettomat imetysliivit (milloinkohan saisin itseni sovituskoppiin sovittamaan isompia liivejä) ja mukava imetyspaita. Varsinkin ensimmäinen viikko meni hyvin pitkälti kotona ja kotiseudulla, mutta jo kolmantena päivänä pääsin ulos ovesta vauvan kanssa. Toisella viikolla uskaltauduin vauvan kanssa jo keskustaan asti ja selvittiin ensimmäisistä metromatkoista ilman itkuja. Läheiset ovat käyneet ihailemassa Herttaa meillä ja olenkin varsin mieluusti ottanut vieraita vastaan, sillä on ollut ihana nähdä tärkeitä ihmisiä tässä kuplassa ja olen ollut kiitollinen, että läheiset ovat halunneet tulla tutustumaan meidän uuteen perheenjäseneemme.

Tällä hetkellä vauva nukkuu parit pitkät päiväunet päivässä, mutta katsotaan miten ne jatkossa ajottuvat esikoisen päikkäreiden kanssa, että jääkö minulla päiviin ja viikkoihin enää omaa aikaa ja näin ollen aikaa bloggailulle. Instagram tilini @heidi_joukolatar päivittyy päivittäin, joten tervetuloa sinne seuraamaan tätä minun vaaleanpunaista lässynlässyn elämääni.

Kommentit (2)

pv00
1/2 | 

aaaahh.. 😍 mikä postaus 😙😍 muistan niin tuon ihanan ajan 😊😚 saa luvan kanssa elää vauvakuplassa 😁 toivon että tärppäisi nopeasti pikku kolmonen meille ja pääsisi taas ihanaan raskaus ja vauva aikaan 😂😍

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

tää on jotain niin ainutlaatuista ja tunteellista aikaa. Oon toisen lapsen kohdalla osannut ihan eri tavalla heittäytyä tähän vauvakuplaan, ihanaa. #sydänsydänsydän

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla