Jo ennen raskausaikaa Vauvakino oli mielestäni hauska konsepti ja mietin, että jos joskus saan lapsen niin Vauvakinoon on päästävä. Ja tänään oli se päivä kun sain kokea tämän ihmetyksen. Olin varautunut siihen, että puolet itse elokuvasta menee ohi, kun oma vauva ja kymmenet muut vauvat touhuavat ja itkevät kuitenkin ympärillä. Mutta toisin kävi - elokuvaelämys oli oikein mukava.

Ennen elokuvaa aulassa yhteistyökumppanit esittelivät tuotteitaan ja palveluitaan ja Jamkids piti muskaria elokuvasalin lattialla. Vaunut jätettiin parkkiin salin ulkopuolelle ja sitten etsittiin vapaasti sopiva paikka salista. Harmitti, että minulle henkilökunnan edustaja sanoi, että vaunukoppaa ei voi saliin viedä kun häneltä sitä kysyin, vaikka moni muu kantoikin vaunukopan saliin, mutta hyvin vauvani jaksoi parituntisen, vaikka ei voinutkaan nukkua päikkäreitä kopassaa.

Salissa oli reilusti tilaa valita itselleen sopiva istumapaikka. Meidän seurue istuutui eturivissä, joka tuntui olevan suosituin rivi. Varsinkin ne joiden vauvat konttasivat tai kävelivät asettuivat eturiviin, sillä edessä on hyvin leikkitilaa. Moni äitikin seurasi elokuvaa lattialta samalla kuin paimensivat liikkuvia lapsiaan. Jotenkin hauskaa, kun normaalissa näytöksessä ihmiset istuuntuvat keskelle salia parhaille paikoille ja tänään täyttä oli lähinnä penkkirivien päissä ja eturivissä.

Leffan aikana tyttäreni viihtyi lattialla, rinnalla, pullolla, sylissä ja jutteli viereisille vauvoille. Välillä käytiin vaihtamassa vaippa salissa olevalla hoitopöydällä, Libero oli sponsannut vaipatkin hoitopisteelle. Hoitopisteissä oli myös mikroaaltouunit ja syöttötuoleja. Sillä vauva viihtyi niin hyvin leffassa pystyin itse keskittymään lähes täydellisesti elokuvaan. Tällä kertaa vauvakino elokuvana oli Grace of Monaco, joka oli mielestäni mielenkiintoinen ja kaunis elokuva.

Leffassa oli oikein mukavaa olla kun äänet olivat vauvojen vuoksi hieman matalammat kuin normaalissa näytöksessä, valaistus oli sopiva eikä jatkuva jokeltelu ja itku haitannut laisinkaan. Kyllä maistui päikkärit vauvalle heti elokuvan jälkeen. Vauvakinoon menen ehdottomasti uudestaan, niin leppoisasti se sujui tänään.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla