Ihana kevät! Ihana aurinko! Lumet ovat sulaneet, maasta on ruvennut nousemaan kasveja ja linnut laulavat. Viime päivinä ollaan vauvan kanssa vietetty entistä enemmän aikaa pihalla ja hiekkalaatikolla.

Viime viikolla oli siis historiallinen hetki, kun vein tytön ensimmäistä kertaa hiekkalaatikkolle. Voi sitä ihmetyksen määrää. Naapurusto raikasi kun tytär kikatteli hervottomasti, kun näytin ensimmäisen kerran miten hiekkakakkuja tehdään, lapsensilmin maailma näyttää niin paljon ihmeellisemmältä. Ulkoilu on ollut mukavaa, kun vauvalla on ollut hyvät tamineet päällään.

Reiman Flena-haalarin ostin Reiman omista alennusmyynneistä jo viime kesänä. Muistan kuinka mieheni kanssa pohdittiin ja googleteltiin vinkkejä, että minkä kokoinen haalari kannattaa hankkia tytölle, joka keväällä olisi hiukan alle vuoden ikäinen. Päädyimme kokoon 74 ja haalari on ollut juuri sopiva. Tyttömme on nyt kymmenkuisena reilu 70cm pitkä, joten toivon, että haalari mahtuu vielä koko kevään.

Haalari on hengittävää ja vedenpitävää materiaalia ja se on tuulenpitävä. Kylminä päivinä olen haalarin alle pukenut välikerrastoksi lämmittävän Reiman fleecehaalarin. Ulkohaalarissa on hihan-ja lahkeensuissa sekä vetoketjun ympärillä Play Layers-nepparit, joilla Reiman väliasun saa kiinnitettyä.

Hups-pipo* on osoittautunut käytössä ihan ehdottomaksi. Mukava pipo soveltuu täydellisesti kevään ulkoiluihin ja trikoovuori tekee piposta sopivan lämpimän. Pipo on muodoltaan sellainen, että se pysyy hyvin vauvan päässä eikä ole jatkuvasti silmillä, lisäksi korvat ovat hyvässä suojassa tuulelta. Pipon herttainen sydänkuviointi sopii kivasti yhteen sydänhaalarin kanssa.

Poimii-tumput* ovat tyttäremme ensimmäiset rukkaset, joissa on peukalolle oma paikkansa. Nyt on tytön hyvä poimia juttuja ulkona touhutessa, muutenkin materiaali on mukavan joustavaa, joten pikkuisen on helppo toimia rukkaset kädessä. Rukkaset on helppo pukea taaperolle, sillä sivussa on vetoketju, tämä oli ehdoton ominaisuus kun valkkasin tytölleni välikausiasusteita. Päällismateriaali on tuulen- ja vedenpitävä, mutta vetoketjun vuoksi tumput eivät ole kokonaan vedenpitävät. Rukkasissa on kevyt toppaus, joten pikkuisten kädet pysyvät lämpiminä näin alkukevään ilmoilla.

Toivotaan, että upeat ulkoilukelit jatkuvat.

 REIMA

haalari Flena

pipo Hups

fleecehaalari Ester

rukkaset Poimii

välikausikengät Gossan

*saatu blogin kautta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla