Instagram seuraajat kuulivatkin jo, että tyttäremme muutti Nizzan matkan jälkeen nukkumaan omaan huoneeseensa. Oli jotenkin haikeeta. Meidän pikkuinen ei oikein enää mahtunut nukkumaan äitiyspakkauslaatikossa, joten siirtyminen pinnasänkyyn ja omaan huonseeseen oli luonnollista. Eli vasta nyt tuli käyttöä sille pinnasängylle, jonka minun oli välttämättä saatava silloin yksi päivä kun raskaushöyryissäni iski tajuton pesänrakennusinto. Ikää tytöllä on 5,5 kuukautta. Ensimmäisenä yönä, kun tyttö nukkui huoneessaan, nousin keskellä yötä ja hiivin tyttären huoneeseen tarkistamaan, että kaikki oli hyvin ja kuuntelemaan tyttären unista hengitystä.

Ajattelimme mieheni kanssa, että muutto omaan huoneeseen on nyt hyvä, sillä tytär on parin viikon aikana nukkunut täysiä yöunia. Yöunille hän on mennyt klo 21 aikoihin ja heräilee klo 8 aikoihin. Takana on nyt siis useita öitä, että tytär herää syömään vasta klo 6 aikoihin, itse lasken sen vielä yöksi, tai nukkuu koko yön heräämättä.

Kaksi yötä omassa huoneessa ovat menneet hyvin. Tosin tytär on molempina öinä herännyt poikkeuksellisesti klo 4 aikoihin, mutta nukahtunut heti uudestaan saatuaan olla hetken rinnalla. Öisiä imetyshetkiä varten toin vauvanhuoneeseen Driaden Toy-tuolin. Toy on ihan hyvä imetystuoli käsinojineen, eikä liian mukava, että nukahtaisin siihen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla