Olen yksi kuukautta vanha!

- Syön äidinmaitoa. Isänikin on päässyt minua kaksi kertaa syöttämään tuttipullosta, kun äitini on lypsänyt pulloon maitoa.

- Olen kasvanut todella hienosti. Syntyessäni painoin 3500g ja viimeksi neuvolassa ollessani 3,5vko ikäinen painoin jo 4055g. Painoa minulle oli kahden neuvolakerran välissä tullut jopa 38g/vrk.

- Pysyn tyytyväisenä kunhan tissi on suussa, saan tarpeeksi unta ja vaippa muistetaan vaihtaa riittävän usein.

- Isäni oli kotona neljä viikkoa syntymäni jälkeen, mikä oli todella kivaa, sillä sain olla todella paljon äidin rinnalla ja äiti sai keskittyä täydellisesti minuun. Oli ihanaa molemmin puolin saada rauhassa tutustua toisiimme ja äitini sai nauttia vauvakuplasta, harmi vaan, että ensimmäiset viikot kuluivat aivan liian nopeasti.

- Arvostin kovasti kun perheellemme tärkeimmät ihmiset ovat tulleet katsomaan minua kotiimme ensimmäisten viikkojen aikana.

- Äitini on sitä mieltä, että hymyilin hänelle ensimmäisen kerran tämän viikon alussa.

- Olen käynyt muutamia kertoja äitini kanssa seurakunnan vauvakerhossa, lisäksi ollaan käyty mm. kahviloissa, Lasten kaupungissa, Haltiassa ja kyläilty.

- Ensimmäinen mökkireissuni Joukolaan oli kun olin hieman alle neljä viikkoa vanha. Matkat menivät leppoisasti, sillä nukuin molempiin suuntiin koko automatkan. Tykkäsin ulkoilla mökillä (pääsin jopa pulkan kyytiin) ja kölliä äidin kanssa sohvalla.

- Äitini on ihan ihmeissään miten hienosti kannettelen jo niskaani varsinkin silloin kun olen masullani isin tai äidin rinnalla.

- Päivän rytmistä riippuen nukun joko kahdet pitkät, tai sitten kahdet lyhyet ja yhdet pitkät päiväunet. Pisimmillään päiväunet kestävät 4 tuntia. Nukun päikkärit joko vaunuissa, sylissä, kehdossa tai äidin ja isin sängyssä. Vaunuihin nukahdan yleensä heti kun ne lähtevät liikkeelle.

- Yöunille käyn siinä klo 21 aikoihin. Vanhempani ovat helpottuneita, kun osaan nukahtaa itsenäisesti kehtoon. Yöllä herään 1-3 kertaa syömään. Pisimmillään olen nukkunut yöllä 5 tuntia yhteen putkeen. Jossain vaiheessa yötä saatan jäädä nukkumaan ädin ja isin väliin.

- Tykkään kylpeä ja hoitopöydällä tykkään kuunnella äitini vanhan soittorasian ääntä.

- Luonteeltani olen rauhallinen ja kovasti aina kuuntelen mitä ympärillä tapahtuu. Viimeisen viikon aikana olen entistä enemmän ruvennut katseellani tarkkailemaan näkemääni, äidin naama tuntuu olevan koko ajan pusuttelu etäisyydellä kasvoistani.

- Ilmoittauduin vauva-uintiin, joka alkaa sitten kun olen 3kk vanha. Uintiin tulee mukaan koko minun perheeni, sillä kyseessä on sisarusuinti. Isosiskoni olikin hiukan jo huolissaan, kun en osaa vielä uida.

- Olen kovin suloinen, ihastuttava ja söpö tyttö!

- Jos haluat lukea millainen isosiskoni oli 1kk iässä, löydät jutun täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla