Kävimme eilen aamulla vauvakuvauksessa Alice Pittacololla

Kävimme eilen aamulla vauvakuvauksessa Alice Pittacololla. Tyttäremme oli viikon vanhana juuri oivallisessa iässä toimimaan mallina. Alice suositteleekin, että vastasyntynyt olisi 5-11 päivän ikäinen kuvauksessa.

Alice on italialainen valokuvaaja. Kommunikointi hänen kanssaan tapahtuu suomeksi tai englanniksi tai vaikka ranskaksi ja luonnollisesti italiaksi. Alice on keskittynyt vauva-, lapsi- ja perhekuvaukseen.

Valokuvaussessio Alicen Lauttasaaressa sijaitsevalla studiolla kesti neljä tuntia ja apunaan hänellä oli toinen kuvaaja. Halutessamme kuvaus olisi onnistunut myös kotonamme .

Oli ihana seurata miten valokuvaajat kärsivällisesti käsittelivät vauvaamme ja työskentelivät hänen ehdoillaan. Kaikki tehtiin lapsen tahtisesti: välillä syötiin, itkettiin, pissattiin, kakittiin ja sitten taas nukuttiin. Tuntui, että heillä ei ollut mihinkään kiire vaan keskittyivät pelkästään meidän vauvaamme ja hänen kuvaukseen.

En malta odottaa, että saan valokuvat nähtäväksi parin viikon sisällä.

Alicen kuvia voi ihastella hänen sivuillaan tai Facebookissa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla