Oma suosikkini Vantaan Asuntomessukohteista oli ehkä yllättäen PuuMeran Aisti, eli kohde 3. Kyseessä on 39neliön kerrostalokaksio, jossa on valkoinen värimaailma ja hyvin minimalistinen sisustus. Tykkäsin mustista yksityiskohdista, jotka loivat vahvaa kontrastia valkoiselle sisustukselle. Tuon vanerista rakennetun sängyn voisin kotiuttaa omaan kotiini välittömästi. Olohuoneessa vallitsi mielenkiintoinen äänimaailma, jonka loivat nurkkiin asennetut kaiuttimet. En ole mikään hifistelijä, mutta Aistissa huomasi, miten iso vaikutus äänilläkin on kodissa. Huoneiston makuuhuoneeseen sai helposti eristettyä omaa rauhaa siirrettävillä valkoisilla väliseinäelementeillä. Liikuteltavat väliseinät olikin hieno ja melko vallitseva yksityiskohta asunnossa.

Asuntomessut ovat auki vielä tämän viikon, tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina messut ovat auki jopa ilta kahdeksaan asti, joten vielä ehtii etsimään sisustusideoita ja omia suosikkejaan. Messukierros blogissani jatkuu vielä kahden talon verran.

Mitäs sinä tykkäsit tästä pienestä kerrostaloasunnosta?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla