Napsin viikonloppuna muutaman kuvan makuuhuoneestamme, kun aurinkoinen päivä toi mukavasti valoa huoneeseen. Lauantain jälkeen aurinkoa ei olekaan sitten enää näkynyt.

Vanhempien makuuhuone on nyt taas vanhempien makuuhuone, kun tytär muutti nukkumaan omaan huoneeseensa ja siirsimme ensisänkynä toimineen äitiyspakkauslaatikon pois vuoteemme vierestä. Haikeaa.

Nyt on taas kuitenkin tilaa tuoda yöpöydät takaisin makuuhuoneeseen. Toisella puolella vuodetta on Artekin jakkara ja siinä yövalaisimena toimii Artemiden Tolomeo valaisin. Kyseinen valaisin on muuten ihan parhaimpia valaisimia kotonamme - käytännöllinen ja tyylikäs. Toinen yöpöytä on perinteinen Ikean Malm ja siinä yövalaisimena sympaattinen retrovalaisin, jonka löysin Joukolan mökiltä.

Makuuhuoneen seinälle on kehystetty herkkiä pastellisävyisiä maalauksia. Isoin maalaus on sukulaiseni tekemä, mutta kaksi pienempää olen hankkinut Taidekeskus Salmelasta. Taidepostikortti - voiko edullisemmin saadakaan taidetta omalle seinälleen. Katsoin että tuota mustavalkoista Opas-taidepostikorttia myydään Salmelan verkkokaupassa.

Valoisaa päivää sinulle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla