Kävin eilen Ikeassa hankkimassa patjan mökin kehtoon ja laitapehmusteen pinnasänkyyn

Kävin eilen Ikeassa hankkimassa patjan mökin kehtoon ja laitapehmusteen pinnasänkyyn. Toki oli pakko jäädä kiertelemään hiukan Ikean lastenosastolle ja mikä onni minua siellä kohtasikaan. Ikealle oli nimittäin tullut vauvojen tekstiiliuutuus - kokovalkoiset pussilakanat!! Toiveisiini on vastattu. Leklysten pussilakana ja tyynyliina ovat 100% puuvillaa ja tekstuuri on kuin hotellilakanoissa konsanaan. Ihana saada vauvallemme tyylikkäät pussilakanat ja pakkohan minun oli sitten ostaa lakanoihin sopiva peitto, sillä äitiyspakkauksessa mukana tuleva peitto olisi liian pieni tähän pussilakanaan.

Stockmannin tavaratalon lastenosastolla on muuten myynnissä myös kivoja pinnasänkyihin sopivia tekstiilejä. Itse ostin Mauri Kunnaksen vaaleanpunaiset pussilakanat. Kyseinen pussilakana sopii äitiyspakkauksen peittoon.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla