Tein pitkästä aikaa kotiin designhankintoja. Tai oikeastaan se oli ehkä ennemminkin vaihtokaupat. Möin  Artekin Domus-tuolin, joka ei koskaan oikein löytänyt paikkaa meidän kotoa ja saamillani rahoillani hankinkin sitten valaisimen. Kauniita valaisimiahan ei koskaan voi olla liikaa, vai mitä? Ja meidän pienestä kolmiosta löytyy edelleen paikkoja, jotka kaipaavat valaistusratkaisua, vaikka olemme asuneet tässä kodissa jo viisi vuotta.

Olen jo pitkään haaveillut klassisista Jieldénin lattiavalaisimesta ja nyt päätin vihdoin tämän unelman toteuttaa. Budjettini ylsi lopulta yksinkertaisen kauniiseen Jieldé Signal SI833 valaisimeen, vaikka täydellinen unelmahan olisi ollut saada D9406-lattiavalaisin. Olin ajatellut tätä kaunotarta olohuoneeseen sohvan viereen kivaksi lukulampuksi, mutta lopulta SI833 yksilöni löysi paikkansa makuuhuoneesta yövalona. Mielestäni lamppu sopii täydellisesti sängyn viereen ja samalla on kiva kokeilla raikasta tyyliä ilman yöpöytiä. Toisella puolella vuodetta on Artemiden Tolomeo ja valaisimet ovatkin hauska parivaljakko.

Semmoinen investointi tällä kertaa.

Valoisaa päivää sinulle! -Heidi-

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Meillä oli aikoinaan vain yksi valaisin kyseisessä tilassa, nykyään on kaksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla