Mahtava fiilis kuulkaas

 

Mahtava fiilis kuulkaas. Kävin shoppailemassa itselleni, siis minulle itselleni vaatteita. Viime aikoina kun vaatehankinnat ovat pääasiassa menneet suloiselle tyttärellemme.

Tunntetusti tykkään vaaleanpunaisesta, mutta omassa vaatekaapissani on yllättävän vähän vaaleanpunaisia vaatteita. Näin kevään tullen vaaleanpunaiset vaatteet viehättävät erityisesti silmääni kaupoissa, joten kaupoista tarttui mukaani kaksi pinkkiä paitaa.

Jo raskausaikana himoitsin KappAhlin Hampton Republic 27 mallistoa. Joten nyt kun masuni on hiukan pienentynyt hankin vapaa-aikaan sopivan vaaleanpunaisen puseron hintaan 39,95€.

Zaran tyylikkäistä vaatteista tykkään kovasti. Rakastan pitää päälläni viskoosipaitoja, niiden keveyden ja helppouden vuoksi. Nyt mukaani tarttuikin Zarasta vaaleanpunainen paita hintaan 39,95€.

Tekipä näinkin pieni shoppailu hyvää tälle mammalle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla