Kaupallinen yhteistyö Melli EcoDesignin kanssa

Puolivuotta siihen meni, mutta nyt rupean uskomaan, että mun tytöillä on kasvanut lämmin sisarussuhde. Mulla oli raskausaikana vaaleanpunaisia kuvitelmia, että esikoiseni olisi heti alusta alkaen ihan haltioutunut pikkusiskostaan. Näin silmissäni kuinka hän silittelisi vauvaa, katselisi nukkuvaa lumoutuneena ja kanniskelisi pikkusiskolleen vaippoja ja leluja. Mitä vielä, uusi isosisko ei tuntunut olevan kiinnostunut tulokkaasta yhtään. Alussa vauvan tulo perheeseen näkyi esikoisessa ainoastaan niin, että hän oli hyvin mustasukkainen, kun isi hoiti vauvaa, minä puolestani sain helliä vauvaa mielin määrin. Nyt tilanne on onneksi toinen. Aluksi pikkusisko rupesi seuraamaan isosiskon touhuja ja hän naureskeli aina kun näki tutun pikkutytön. Nyt isosisko on keksinyt miten hauskaa on saada sisko nauramaan, lukee tälle kirjoja, tuo pikkusiskolle leluja, halailee ja kiehnää vierekkäin,kyselee aina missä sisko on ja on heillä ollut jo yhteisiä leikkejä. Itsestään kaikki ei ole tosiaan tapahtunut, vaan huomasin, kuinka minun on pitänyt kannustaa isosiskoa olemaan yhdessä vauvan kanssa. Parhaimpia hetkiä päivässä on kun iltaisin ollaan kolmistaan yhdessä ja tytöt vaativat, että minun pitää kutitella heitä vuoronperään sen jälkeen luetaan iltasatu isosiskon sängyssä. Kyllä se sisarussuhde siitä kehittyy.

Sisarusrakkaudesta pääsenkin hyvänä aasinsiltana Melli-rakkauteen. Muistatte ehkä jouluisen postaukseni Mellin täydellisestä tyllihameesta. Mellistä on tullut minulle sellainen brändi, jonka tulevia mallistoja odotan innolla. Tämä kotimainen brändi tuntuu helposti lähestyttävältä, ystävälliseltä ja inhimilliseltä, merkiltä, jonka vaatteita mieluusti pukee sekä itsensä että lastensa päälle. Kannattaa lukea Mellin sivuilta tarina siitä mistä kaikki on saanut alkunsa, kyseisen tarinan vuoksi itselleni Melli on aikoinaan jäänyt mieleen.

Moni blogini lukija tietääkin ihastukseni vaaleanpunaista kohtaan. Mellin uusimmasta mallistosta bongasinkin tytöilleni suloiset samistelumekot. Isosisko sai röyhelömekon ja pikkusisko bodymekon, molemmat sellaisessa täydellisessä roosan sävyssä. Tajusin, että puen tytöille ihan liian harvoin mekkoja päälle. Vauvoillahan ne ovat hieman epäkäytännöllisiä yleensä, mutta tämä bodymekko on näppärä, kun ei tarvitse kiskoa mekkoa koko ajan alas, ja se pysyy menossa mukana, vaikka vauvaa kanniskellaan ja silloin kun hän möyryää lattialla. Ja vinkiksi teille muillekin, jotka tykkäätte vaaleanpunaisesta, sitä Mellin ihanaa tyllihametta saa nykyään myös vaaleanpunaisena. Ja äidille sitten vaikka tällainen roosa hupparitunika.

Mukava juttu teille blogini lukijoille on se että, koodilla SS2017 saa -20% alennuksen kaikista Mellin normaalihintaisista tuotteista  Mellin verkkokaupassa. Koodi on voimassa 28.4.2017 asti. Nyt shoppailemaan kotimaisia lasten- ja naistenvaatteita!

Kommentit (6)

Kaisu
2/6 | 

Pakko kysyä mistä olet ostanut tuon keppihevosen? On niin tuttu lapsuudesta ja haluaisin ostaa samanlaisen Olivialle.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Keppihevonen on mun vanha, käytiin se just hakemassa lapsuudenkodistani. Plasto on hevosen valmistanut, mutta ei taida enää olla tuotannossa näitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla