En ollut hankkinut kotiimme pitkään aikaan mitään uutta tyylikästä valaisinta, joten kun Vepsäläisen tarjous Artekin A330S valaisimesta osui silmiini hesarissa jokin aika sitten, päätin toimia

En ollut hankkinut kotiimme pitkään aikaan mitään uutta tyylikästä valaisinta, joten kun Vepsäläisen tarjous Artekin A330S valaisimesta osui silmiini hesarissa jokin aika sitten, päätin toimia. Olen pitkään haaveillut jostakin Artekin valaisimesta, johtuen ehkä siitä, että lapsuudenkotini on pitkälti kalustettu Artekin tuotteilla, joten ne tuntuvat kotoisilta.

A330S selkeä muotoilu viehättää silmiäni kovasti ja mielestäni valaisin on monikäyttöinen. Näin aluksi valaisin löysi paikkansa meidän makuuhuoneesta, mutta valaisimen voi mielestäni laittaa vaikka ruokapöydän päälle tai eteiseen.

Makuuhuoneemme toisella yöpöydällä on Artemide Tolomeo-valaisin. Toiselle yöpöydälle haluaisin jonkun toisen designvalaisimen, mutta minkä? Vaikkakin mökiltä tuotu retrovalaisin 80-luvulta on kyllä aikas sympaattinen sekin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla