Helsingin Hakaniemessa aikaisemminkin mainetta niittänyt lastentarvikemyymälä Ipanainen avaa uuden myymälän 1.3. Pääsin eilen muiden blogikollegoiden kanssa tutustumaan tähän upeaan myymälään. Wau ja ihana, sanoisin! Ipanaisen liiketila on todella avara ja valoisa. Myymälä on täynnä tarpeellisia, mielenkiintoisia, kivoja ja innovatiivisia lastentarvikkeita, täältä löytyy lähes kaikki mitä vauva- ja lapsiperheen arjessa voi pientä tavaraa tarvita. Lastenvaatekirppispuoli on edelliseen myymälään verrattuna paljon tilavampi ja edelleen ostaminen on tehty helpoksi, sillä käytetyt vaatteet on esillä koottain. Ipanainen tunnetusti on ammattilainen kantovälineasioissa ja kantoliinoille ja -repuille onkin varattu myymälässä kiva oma tilansa. Minäkin pääsin vauvan kanssa testaamaan kantoreppua ja olipa kiva saada ammattitaitoista apua repun säädöissä ja tietoa vauvan oikeasta kantoasennosta. Ipanaisella on suloistakin suloisempi leikkipaikka ja asiakaskeittiössä voi hengähtää hetkeksi. Vaunuilla on helppo tulla sisään, sillä ovi avautuu napin painalluksella ja vauvoja varten löytyy hoitopöytäkin, keittiön sohvalla on kiva jäädä syöttämään vauvaa. Koko myymälässä vallitsee kotoisa ja leikkisä tunnelma.

Uusi Ipanainen löytyy siis Hakaniemestä osoitteesta Siltasaarenkatu 2, eli ihan siitä Pitkänsillan kupeesta. Ipainaisella saa kuulemma olla kuin kotonaan, tänne kannattaa piipahtaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla