Mökille valmistui tänä kesänä Hissulle hiekkalaatikko ja sain Plastolta kivoja hiekkaleluja lasten ulkoleikkeihin.

Plasto on perinteinen kotimainen yritys, jonka tehdas sijaitsee Ahvenmaalla. Yritys valmistaa muovista kestäviä, värikkäitä, turvallisia ja laadukkaita leluja. Olenkin kovasti tykästynyt Plaston pelkistettyihin tuotteisiin ja meidän kodista ja mökiltä löytyy ennestään muun muassa mopovauvakeinu ja pikkuauto. Olinkin innoissani, kun saimme Plastolta hiekkaleluja testattavaksi. Plaston porukka oli selvittänyt, että meidän perheen tytöt tykkäämme vaaleanpunaisesta, joten moni saamamme lelu on aikas kivan sävyisiä. :) Tärkeintä kuitenkin, että pikkuneiti on ollut iloinen kestävistä uusista leluistaan.

Joukolan hiekkalaatikolla ollaan viimeisen kuukauden aikana leikitty kottikärrysetistä ja sankosetistä löytyneillä leluilla. Miten hauskaa onkaan tehdä tytön kanssa hiekkakakkuja, varsinkin nyt kun hän on myös itse oppinut laittamaan lapiolla hiekkaa sankoon ja taputtamaan sangon pohjaa. "Tule hyvä kakku, älä tule paha kakku, tule hyvä kakku." Ja entäs nuo pienet merelliset hiekkamuotit!

Vaaleanpunainen potkuauto on sopiva hieman isommalle taaperolle, kuin kapeampi Plaston mopo. Meidän pikkuisella yltää jalat juuri ja juuri maahan, mutta kovasti hän yrittää potkutella autolla menemään. Samalla pitää tietysti pärisyttää suuta silleen suloisesti, mistä ihmeestä lapset oppii näitä juttuja.

Oikeat traktorit, autot ja moottiripyörät ovat taaperomme mieleen, joten vaaleanpunainen kauhatraktori on ihan huippu. En tosin tiedä tykkääkö traktorista enemmän minä vai tyttäreni, väri traktorissa on nimittäin melko herkullinen.

Minulla onkin nyt ilo järjestää Joukolattaren facebook-sivuilla arvonta blogisynttäreiden kunniaksi! Plasto antoi arvottavaksi ylläolevat 2 kauhatraktoria. Osallistut arvontaan tykkäämällä Joukolatar FB-sivuista JA siellä olevasta traktorikuvasta. Arvonta päättyy sunnuntaina 26.07.2015. Ilmoitan voittajan facebookissa. Onnea tähän mageeseen leluarvontaan!

 kuvissa näkyvät Plaston tuotteet saatu blogin kautta

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla