Minulla on selkeä, melko klassillinen, tyyli businesspukeutumisessa, joka koostuu tietyistä peruspilareista. Käytän töissä paljon mekkoja tai sitten housut+jakku-yhdistelmää. Huomaamattomilla ja tyylikkäillä asusteilla viimeistelen sitten tyylini. Ostan melko, tai oikeastaan todella harvoin, itselleni mitään uutta vaatekaappiini ja niinä kertoina kun teen jonkun hankinnan pyrin sen olevan ajaton ja pitkäikäinen. Esimerkiksi laukkuvalikoimaani kuuluu lähes pelkästään Longchampin laukkuja, joita monia olen käyttänyt jo vuosia. Alla olevassa kollaasissa on esimerkki tyypillisestä työ-Heidistä.

1. Espritiltä löytyy aina klassisia mekkoja, jotka sopivat täydellisesti työpukeutumiseen. 2. Longchampin Roseau käsilaukku on jo monen vuoden ajan ollut minun luottolaukkuni. Tyylikäs ja kaunis laukku, jonne mahtuu mukaan kaikki tarpeellinen ja lisäksi vaikka vaihtokengät. 3. Tissotin rannekellon sain huomenlahjaksi. Kellon lisäksi puen koruiksi työpäiviin ainoastaan korvakorut. 4. Tuoksuja käytän päivittäin. Burberry on aina ollut yksi suosikki brändeistäni, minkä vuoksi olen löytänyt myös heidän ajattomat ja tyylikkäät tuoksut. Tästä postauksesta löytyy kaksi muuta suosikkituoksuani. 5. Unisan korkokengät ovat parhaat ikinä hankkimani kengät. Kuin unelmat jalassa. 6. LV:n Monogram huivi on tällä hetkellä suosikkihuivini ja se on ahkeralla käytöllä. Pitää varmaankin hankkia samainen huivi myös jossain toisessa sävyssä, ja tällä tavalla saisin helposti muutettua lookia. 7. Trenssejä minulla on kaapissa pari. Kivoja ja helppoja käyttää ja vuodesta toiseen hyvännäköisiä.

Uskaltaisinkohan joskus postata jopa asukuvia täällä blogissa. Huomenna onkin taas perjantai ja meidän hoitovapaaapäivä, sitten päälle puetaan jotain rennompaa.

Tehokasta loppuviikkoa sinulle!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Hei!

tosi ihania ja tyylikkäitä vaatteita! mutta minua kiinnostaa, mitä teet työksesi. kun saat pukeutua nuin ihaniin ja tyylikkäisiin vaatteihin töissä? Mikä olet ammatiltasi? :)

Vierailija
2/5 | 

ajattelinkin sinun tekevän toimistotyylistä työtä. laita ihmeessä kuvia työ-Heidistä. :)

pia
3/5 | 

Todella kiva postaus :) ja ehdottomasti asukuvia päällä :) tykkään niin tästä blogista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla