Meillä on ruvettu pakkauspuuhiin, sillä meidän Dubain matka lähestyy kovaa vauhtia. Jotenkin absurdi ajatus, että kohta me todella ollaan lämmössä kaukana kylmästä ja lumesta ilman arjen puuduttavia rutiineita.

Pari päivää sitten rupesin miettimään, että mitäs oikeen pakkaan tyttärelleni mukaan viikon reissulle. Havahduin siihen tosiasiaan, että tyttärellä ei ole vaatekaapissa sopivia kevyitä housuja ja lisäksi kaikki kesäkengät ovat jääneet pieneksi talven aikana. Kuvassa näkyvän kauniin kukkauikkarin hankin jo jokin aika sitten Nextillä silmällä pitäen tätä tulevaa matkaa. Uikkari onkin päässyt käyttöön, kun ollaan ryhdistäydytty käymään taas koko perheen voimin uimassa. Ajattelin, että tällainen lahkeellinen uikkari on kivempi liikkuvalle taaperolle, kuin perus uimapuku, lisäksi edessä oleva vetoketju helpottaa pukemista. Jollyroomista ostin tyttären ensimmäiset kellukkeet ja olikin uskomatonta nähdä miten hienosti tyttö "ui" niillä uimahallissa. Tullaan nimittäin olemaan Dubaissa melko paljon altaassa, sillä hotellihuoneemme terassilta on suoraan pääsy uima-altaaseen(!!!!). Tänään saapuivat kotivoelle toissailtana Nextiltä tyttärelle tilaamani  kesäkengät, sandaalit ja shortseja. Ja tämä suloistakin suloisempi hame oli myös hankittava. Eiköhän näillä vermeillä saada tyttären matkalaukku pakattua.

Tytär on nyt neljättä kertaa elämässään lähdössä ulkomaille, mutta nyt on edessä hänen pisin lentonsa, 6,5tuntia. Luultavasti lento menee yhtä hyvin kuin aikaisemmatkin. Ainoastaan se huolestuttaa, että malttaako ja osaako tyttö nukkua päiväunet oudossa paikassa. Ajatella, että seuraavalla matkalla tyttö saa/joutuu ottamaan jo ihan oman istumapaikan.

Me majottaudutaan Dubaissa Anantara resortissa palmusaarella. Päädyttiin kyseiseen hotelliin ystäväni suosituksesta, kuullun palautteen ja näkemieni kuvien perusteella meitä odottaa melko täydellinen paratiisi. Suunnitelmissa siis lähinnä liikkua altaan, terassin, leikkipaikan, rannan, kuntosalin, sängyn ja hotellin ravintoloiden välillä. Rennon yhdessäolon lisäksi suunnittelimme käyvämme Burj Khalifan huipulla, shoppailemassa tai siis lähinnä ihmettelemässä Dubai Mallissa, ihastelemassa suihkulähdeshowta ja illastamassa Gordon Ramsayn bistrossa. Saapa nähdä mitä ehditään viikon aikana näkemään ja kokemaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla