Nyt kun pinnasänky (Ikea Sundvik) on hankittu voin ruveta aktiivisesti metsästämään kivoja tyylikkäitä pussilakanoita vauvallemme

Nyt kun pinnasänky (Ikea Sundvik) on hankittu voin ruveta aktiivisesti metsästämään kivoja tyylikkäitä pussilakanoita vauvallemme. Kun aloitin pussilakanoiden etsinnän huomasin, että markkinoilla on kahden levyisiä vauvanpeittoja: 85/80x125 cm ja 110x125 cm. Sillä meille tulee äitiyspakkaus, jossa peiton koko tuo suomalainen standardi 85x125 cm, olen keskittynyt kyseisen kokoisten vuodevaatteiden etsintään. Ikean ja H&M Homen vauvamallistot ovat siis poissuljettuja. Mutta vaihtoehdot taitavat olla aika suppeat, jos ei halua nalleja, hello kityjä tai prinsessoja lakanoihin sekoilemaan, vaan yksinkertaisia graafisia pussilakanoita.

Ainoa löytämäni potentiaalinen vaihtoehto on tällä hetkellä Finlaysonin Elefantti. Marimekon vauvan pussilakanat olisivat myös tuota toivomaani kokoa, mutta tällä hetkellä heidän valikoimissaan ei ole mitään minua miellyttävää kuosia.

Eli ehkä hankimme vaan myös 110x125 cm vauvanpeiton, jolloin valinnanvara kasvaisi huimasti.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla