Kaupallinen yhteistyö BabyBjörnin kanssa

Koska esikoisen vauva-aikana olimme paljon liikenteessä totesin, että arkeamme helpotti silloin valtavasti hoitolaukku, jossa kaikki tarvittavat vauvanhoitotuotteet kulkivat aina valmiina mukana. Nappasi vaan hoitolaukun mukaan eteisestä, niin pystyi varmistumaan, että kaikki tarpeellinen oli aina matkassa mukana. Niinpä uuteen vauvaelämään halusin ehdottomasti taas hoitolaukun. Tällä kertaa kriteereinä oli, että hoitolaukun tulisi olla tilava, tyylikäs, kestävä, laadukas, käytännöllinen, väriltään silmääni miellyttävä sekä miehekäs, jotta isäihminenkin kehtaa laukkua kantaa. Täydellinen hoitolaukku, joka täytti kaikki toiveeni, on BabyBjörnin SoFo hoitolaukku.

BabyBjörn on saanut inspiraationsa tähän käytännölliseen SoFo hoitolaukkuun Tukholman Södermalmin kaupunginosaan kuuluvasta SoFosta, jossa tyylikkäät äidit ja isät viettävät vanhempainvapaataan. Tämä ei ehkä ole yllätys, koska onhan tukholmalaiset tunnetusti trendikkäitä ja varsinkin perhevapaita viettävät isit erityisen cooleja. Kyllä tätä hoitolaukkua kehtaa käyttää myös Helsingin kaduilla.

Hoitolaukkua pystyy kuljettamaan kolmella eri tavalla, mikä takaa, että laukkua on näppärä käyttää ja tarvittaessa kädet vapautuvat vauvan, taaperon ja ostoskassien kantamiseen. SoFossa on säädettävä ja irrotettava olkahihna ja varsinkin mieheni tykkää kantaa hoitolaukkua lähettilaukun tapaan, myös vaunujemme ohjaustangossa hoitolaukku roikkuu juurikin olkahihnasta. Tämän lisäksi hoitolaukkua pystyy kantamaan tyylikkäästi olalla tai rennosti reppuna.

Mitä hoitolaukustamme löytyy tällä hetkellä, kun vauva on vielä kovin pieni ja laukku on pakattuna valmiiksi joitakin tunteja kestäviä retkiä varten? Hyvin perusjutuilla mennään, eikä hoitolaukusta löydy mitään yllätyksiä. Vaipanvaihtoalusta, vaippoja, kosteuspyyhkeitä, vaihtovaatteita, harso, pyyhe ja lelu. Esikoista varten hoitolaukusta löytyy lisäksi xylitonpastilleja ja ruokalappu. Omia tavaroitani ovat kukkaro, avaimet, sateenvarjo, puuteri ja puhelin. Tämä hoitolaukku imisi sisälleen vielä paljon enemmänkin tavaraa, sen verran tilava laukku on kyseessä.

Itse rakastan miten käytännöllinen SoFo hoitolaukku on, kiitos sen lukuisten erilaisten taskujen. Tavarat pysyvät järjestyksessä ja omilla tutuilla paikoillaan eri käyttöön tarkoitettujen lokeroiden ja taskujen ansiosta, tarkkana ihmisenä rakastan että kaikella on paikkansa ja löydän tavarat helposti. Hoitolaukussa on lukuisia taskuja, sekä laukun sisä- että ulkopuolella. Verkkotaskuihin saa esimerkiksi vaipat laitettua ja erillisessä magneetilla suljettavassa taskussa on paikka laukun omalle pestävälle vaipanvaihtoalustalle.  Esimerkiksi tutti- ja juomapulloille on pullotaskuja sekä ulko- että sisäpuolella. Itse en kuljeta tällä hetkellä mukanani erillistä käsilaukkua, vaan saan arvotavarat kuten kukkaron ja avaimet vetoketjulla suljettavaan taskuun. Ulkopuolella olevissa taskuissa on näppärät magneettiläpät.  Koko laukku suljetaan turvallisesti vetoketjulla.

BabyBjörnin tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko teillä erillistä hoitolaukkua? Mitä teidän hoitolaukuista löytyy?

Stokke Crusi yhdistelmävaunut saatu Stokkelta

Vaunuverho saatu Baby Wallabylta

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Onko ihan totta, että olette saaneet ilmaiseksi nuo stockken vaunut? Ihan mielettömän hieno asia jos näin on. Säästitte satoja euroja :)

Vierailija
2/5 | 

Tyylikäs? Hauskaa että joku jaksaa olla noin innostunut jostain liberolaukun tapaisesta mainoskassista. :D

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

hih, en nähnyt tarpeelliseksi copypasteta kyseistä postausta vastaukseksi ja perusteluiksi miksi tykkään BabyBjörnin hoitolaukusta.

Sejokujokaon
4/5 | 

Voi mitä kateellista sakkia täällä liikkuu. Ihmiset voivat näköjään niin huonosti? Että pitää mollata toisten ihmisten asioita. Luen usein blogiasi ja olen saanut valtavasti uusia hyviä ideoita ja näkemyksiä asioihin. Älä välitä KATEELLISISTA. Olen törmännyt samaan ilmiöön usein elämässäni. Omistan 2 asuntoa yksin, kovalla työnteolla hankittuna, en ole saanut keneltäkään mitään. Saan esikoiseni 2 kk päästä, olen 33v. Ajattelin alkaa kirjoittaa blogia, mutta en vaan jaksais näitä kateellisia supisijoita blogeissakin hyörimässä. Jatka samaan malliin! T. Entinen luokkakaverisi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla