On lokakuusta alkaen meillä lahja arvokkain.

Kun pääsemme elämään pienen TYTTÖmme kanssa rinnakkain.

KUVAT: Katja Helena Photography

Kommentit (17)

Vierailija
4/17 | 

Paljon onnea :) Ihanaa kun saatte toisen tyttären! ja varmasti helpottaa huomattavasti kun ei tarvi ostella "pojan" vaatteita, vaan teillä on kaikki tyttöjen jutut jo ennestään! Meillä kaksi ensimmäistä lasta ovat tyttöjä, 1vuoden ja kuukauden ikäerolla, nyt neitokaiset ovat 6 ja 5v ja ihan parhaat leikki ja tappelukaverit keskenään. Ihana seurata kun heillä on kaikkia tyttöjen juttuja! Tsemppiä raskauteen. Perässä tullaan ja kuudes raskaus menossa!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Olen ehtinyt lähes kaikki vauvanvaatteet myymään kirppiksillä, mutta ilolla hankin nyt tulokkaalle uusia vaatteita. Ja nyt hankinta on helpompaa kuin esikoisen kohdalla, kun tietää mitkä vauvanvaatteet toimivat arjessa.

Tuntuu kyllä ihanalta saada toinen pikkutyttö perheeseen. <3

Ihanaa odotusaikaa sinulle!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos. Ihana päästä tarjoamaan omille lapsille sisaruussuhde, sillä itse olen ainokainen ja välilä elämässäni kaivannut sisarusta.

pia
8/17 | 

ihanaa kun kaikki on mennyt sinulla raskaudessa hyvin. itselläni olisi ollut marraskuussa laskettu. kerkesin innolla jo lukea tätä rasksus blogia ja haaveilla kolmannesta tulokkaasta. mutta tasan rv 12 päätti ihan yhtä äkkiä mennä kesken :( nyt tässä toivutaan kohtutulehduksesta ja pienen menetyksestä. Ensimmäisen kohdalla luin juuri kauhutarinoita keskenmenosta. Toisen kohdalla en osannutvedes pelätä ja vielä vähemmän nyt. mutta kyllä kaikki on mahdollista ja kelle vain voi keskenmeno sattua :'(

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Otan osaa suuressa surussanne. Voin vaan kuvitella mitä tunnet nyt. Toivottavasti saat kokea raskaudenilon mahdollisimman pian uudestaan. Kaikkea hyvää sinulle! <3

pia
9/17 | 

Mutta haluan edelleenkin lukea tätä ihan lemppari blogia, vaikka tottakai tuntuu vielä pahalle. saan ihania vinkkejä tulevaan jos vielä meitä vauvalla suodaan joka jaksaa raskausajan loppuun asti. Tämä on asia jota ei haluaisi edes pahimmalle vihamiehellekkään :( mutta eteenpäin mennään hetki kerrallaan ja nautitaan kesästä ja omista ihanista lapsista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla