pusero - Zara

housut - H&M

kengät - Nike

pinni - H&M

huivi - Zara

 

 

Jäimme meidän Muumimaailma reissun päätteeksi yöksi hotelliin Turkuun. Sunnuntaina kuljeskeltiin monta tuntia Aurajoen varrella ja sillä edessä oli parin tunnin paluumatka kotiin Helsinkiin päätin pukea tyttärelle aamulla jotain mukavaa ja pehmoista.

Hennesin sydänpökät pääsivät ensimmäistä kertaa jalkaan ja niistä tuli heti yhdet lempparihousut, sen verran pehmeät ne olivat ja vyötäröllä olevan resorin ansiosta pysyivät hyvin jalassa. Ostin itseassa lokavauvalle samanlaiset housut, voivat tytöt sitten samistella. Tyttären vaatekaapissa on useampikin Zaran t-paita, tykkään hankkia niitä, sillä ovat edullisia, nättejä, pehmoisia ja näppäriä vetäistä vaan taaperon päälle. Tarrakangät ovat ihan ehdottomat taaperoarjessa, jokin asia, jonka taapero osaa itse pukea ja riisua, jos on sillä tuulella. Odotan sitä päivää, kun Hissu osaa pukea muutkin vaatteet itse ylleen oikein. Huiveja pitäisi käyttää enemmänkin lapsella, tuovat kivaa vaihtelua tytön päivän asuihin ja näin syksyn tullen antavat tarvittavaa lisälämpöä. Ehkä mä vielä opin.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Meidän tyttö rakastaa juosta saman sillan alla Aurajoen varressa. :) Oikein hätkähdin kun huomasin tutun maiseman. :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hauska sattuma. Meidän tyttö viihtyi pitkään kyseisessä paikassa heitellen keppejä ja kiviä jokeen. Sunnuntaikävely Aurajoen varrella oli kyllä leppoisaa, lopuksi päädyttiin lounaalle Tintån, joka olikin todella kiva paikka.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Zaralla on nykyään oikein toimiva verkkokauppa! Kaikki sillä hetkellä mallistossa olevat vaatteet löytävät näppärästi verkkokaupasta ja toimitusaikakaan ei ole pitkä, suosittelen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla