rusetti - KappAhl

pusero - Zara

housut - Zara

kengät - Next

 

Valitettavan vähän tein löytöjä tämän kesän alennusmyynneistä, tämä toki voi johtua myös siitä, että olen todella huono kiertämään kauppoja. Mutta Zaran aleihin oli pakko tehdä täsmäisku heti kun ne alkoivat, ensiksi verkkokauppaan ja sitten myymälöihin. Tykkään Zaran aleista, sillä alussa myymälöissä kaikki lastenvaatteet ovat alessa ja vasta myöhemmin myymälöihin rupeaa tulemaan esille syksyn uutuuksia. Helpottaa nimittäin aleostosten tekoa, kun ei tarvitse tuskailla, että ihastuisi vaan uutuustuotteisiin.

Kuvissa näkyvä tyttären päivän asu on pitkälti koottuu alelöydöistä. Zaran kevyt pusero on ollut kiva kesäisinä kaupunkipäivinä. Housut on täydelliset lämpimänäkin päivänä, sillä kankaan kuvioinnin vuoksi housuissa on pienen pieniä reikiä. Sattumalta kengät ja housut sopivat täydellisesti yhteen samantyylisen kuvioinnin vuoksi. Erityishehkutus KappAhalin rusettipinneille - isoja, pysyvät hyvin kiinni ja edullisia,  Heidi loves!

Tämmöinen söpöläinen meidän perheessä kulkee merellisessä Helsingissä. <3

Kommentit (2)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
2/2 | 

kiitos, tytön hiukset ovat kyllä ihanan paksut. Ja hiukset ovat nyt yllättävän vaaleat, sillä syntyessään tyttären hiukset olivat mustat ja muuttuivat pikkuhiljaa punertaviksi ja nyt ovat aivan vaaleat.

Kiva kun seuraat blogiani!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla