panta: Tunnelmallisilta joulumyyjäisiltä

t-paita: GAP

shortsit: Next

sandaalit: Next

Näitä Dubaihin liittyviä postauksia on niin ihana tehdä, on kiva palata ajatuksissa aurinkoisiin päiviin ja upeaan lomaan, mutta samalla nämä postaukset aiheuttavat valtavaa haikeutta ja matkakuumetta. Onneksi Suomessakin päivät ovat pidentyneet ja aurinkoiset päivät ovat herätelleet keväisen positiivisen fiiliksen pintaan, kyllä se kesä sieltä tulee kovaa vauhtia.

Dubaissa suosin Hissulla paljon t-paita + housut/shortsit yhdistelmää. Tämä kuvissa näkyvä asukokonaisuus oli ihanan pehmoinen ja tyttären oli siinä mukava liikkua. Gapin t-paidan hankin paikan päältä ja se pääsikin heti käyttöön. Nextiltä tilaamani shortsit osoittautuivat ilokseni todella pehmeiksi, joten näitä shortseja tullaan varmasti käyttämään paljon myös Suomen kesässä, helteitä odotellessa. Sandaaleista ei tullut tyttären suosikkikenkiä, toisin kuin näistä Nextin kangaskengistä, mutta joinain päivinä Hissu onneksi halusi nämä gladiaattorikengät jalkaansa, mielestäni nämä kengät ovat niin sympaattiset, oisko näitä aikuistenkoossa? Kuinka kaipaankaan tällaisia päiviä, että lapsen pukemisessa pääsee näin helpolla, eikä tarvitse miettiä toppa-asuja tai gore-tex kenkiä.

Joko teillä on jo keväinen fiilis? Joko ensimmäiset kevät- ja kesävaatteet on hankittu lapsille?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla