KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Meillä on mun oman rakkaan kaksivuotiaan kanssa ollut viime aikoina tyttöjenjuttuja, ollaan nimittäin lakkailtu yhdessä kynsiä. Lapseni kynsiin en ole laittanut omia kynsilakkojani vaan lakkaus on tapahtunut tyttären ikiomilla Nailmatic Kids kynsilakoilla.

Nailmatic Kids kynsilakat ovat vesipohjaisia, hajuttomia ja myrkyttömiä. Lakka lähtee pois pelkällä vedellä ja saippualla, joten vahvoja kynsilakanpoistoaineita ei tarvita. Sillä käsiä pestään useasti, ovat lakkaukset kestäneet kynsissä enintään pari päivää, mutta sitten voikin taas lakata kynnet uudestaan jollain toisella sävyllä. Nailmatic Kids värivalikoima on laaja, meidän Hissun suosikki on Gaston Blue, tämän värin hän yleensä itselleen valitsee. Itse tykkään kauniista Bella Bowder Pinkistä, jolla lakkasin viimeksi omatkin kynteni. Värit ovat todella peittäviä ja kirkkaita, joten yksi kerros lakkaa on riittänyt hyvin. Lakka kuivuu melko nopeasti, vaikkakin tuntuu olevan vielä taaperolle oma juttunsa yrittää pitää kädet paikoillaan hetken aikaa. Hauska yksityiskohta on pullojen sympaattiset kasvot ja pakkaus itsessään on väritystehtävä.

Ranskalaisia Nailmatic Kids kynsilakkoja myyvät mm. Ombrellino, Bebes ja itse maahantuoja Big Small Company. Lakkoja myydään sekä yksittäin että kolmen kappaleen paketeissa, lisäksi syksyllä on tulossa myyntiin hauskoja valmiita lahjapaketteja, jotka ovat oivallinen vieminen lastensyntymäpäiville. Kuulinkin kivan idean, että kynsilakkaus on oma ohjelmanumero lastensynttäreille.

Onhan nuo pienet lakatut kynnet supersuloiset! Näkisittepä Hissun lakatut varpaat. <3

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Ei voi olla totta, pitääkö jo 2-vuotiasta allaa meikkaamaan ja ehostamaan????? Anna lapsesi olla lapsi!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Minun mielestä kynsienlakkaaminen on kivaa yhdessätekemistä tyttären kanssa, pieni hetki kivojen kesäpäivien lomassa. Seuraavaksi varmaankin arvotelet miten puen tyttäreni tai kuinka hän kulkee mukana tapahtumissa ja kahviloissa.

Lähinnä kommentistasi tuli huvittunut olo, että pitääkö anonyymisti ruveta arvostelemaan toisen aikuisen vanhemmuutta näinkin vaarattomasta ja iloisesta asiasta.

pauliina
2/4 | 

Ihana postaus! Ja erittäin hyvä lahjaidea ystävien lapsille, toisaalta olisi hauska kokeilla myös omiin kynsiin näitä myös!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Itse oon tosiaan vähän lainannut näitä tyttären kynsilakkoja. Lakka pysyi omissa kynsissäni jopa paremmin kuin taaperon kynsissä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla