Kaupallinen yhteistyö Melli/Lasten PR:n kanssa

Rupesin reilusti ennen talven juhlakautta miettimään tytöilleni juhlavaatteita. Suvullani on tapana pukeutua siististi jouluaaton illalliselle, joten erityisesti tätä silmällä pitäen mietin pikkuisilleni vaatteita. Heti kun näin Mellin tämän syksyn valikoimassa tyllihameen, tiesin että kyseinen vaate olisi täydellinen taaperolle talven juhlakauteen.

rusetti - KappAhl

pusero - H&M

neuletakki - Melli

tyllihame - Melli

juhlakengät - H&M

Insta seuraajani näkivätkin jo Mellin tyllihameen Hissun käytössä. Mellin hame on aivan täydellinen, sellainen jokaisen pikkutytön vaatekaapin must-juttu.Tyllihame on aina ajaton ratkaisu ja hame onkin osoittautunut käytössä todella monikäyttöiseksi, sillä sen voi yhdistää vaikka yksinkertaiseen paitaan, joulupuseroon tai Mellin omaan neuletakkiin. Tämä musta tyllihame on saanut paljon ihastelua osakseen Hissun päällä ja onkin ollut ilo päästä kertomaan, että kyseessä on tosiaan Suomessa suunniteltu ja valmistettu vaate, Mellin vaatteet ommellaan nimittäin heidän omassa tehtaassa Jyväskylässä. Tyllihame on tehty kivasta jäykästä tyllistä ja näin se pysyy ojennuksessa vauhdikkaassakin menossa. Taaperon omasta mielestä kyseessä on "Frozen-hame", eli tämä tylliunelma on myös lapsokaisen mieleen. Mellin vaatteet ovat aina tuplakoissa, joten tästä hameesta on iloa monissa tulevissa juhlissa.

Juhlavaa jouluviikkoa sinulle. Nautitaan tästä vuoden parhaasta ajasta.

Kommentit (4)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos kysymästä ja ihailtavan tarkasta blogini seuraamisesta. Tieto saaduista tuotteista luki koko ajan postauksessa, aluksi postauksen alhaalla ja nyt päivitettyjen ohjeistusten jälkeen ylhäällä.

Välillä on hauska huomata miten eri tavalla vanhemmat tykkäävät pukea lapsiaan. Minulle, ja monelle muulle äidille, tällainen mustavalkoinen asukokonaisuus on merkki ajattomuudesta, tyylistä ja klassisuudesta. Ja onhan tuo tyllihame kerrassaan ihana ja aina varma valinta.

Toivottavasti joulu tuo sinulle lämpimiä ja kauniita ajatuksia ja hetkiä. Hyvää joulua.

Jose / ajastaika.com
2/4 | 

Mitä aiempaan kommenttiin tulee, makuja on monia: musta tämä Hissun asu on oikein onnistunut! Mellin tyllihame on kivan simppeli ja voisi meidänkin pimulle sopia, kun tää äiti ei niistä superröyhelöisistä versioista niinkään innostu... :)

Vierailija
3/4 | 

Ihana tyylikäs ja simppeli asu! Tyllihameen kanssa sopivat mielestäni parhaiten kaikki yksinkertaiset yksiväriset yläosat.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla