Talvi tuli eilen Helsinkiin, mutta minä ja taaperoni olemme jo parin viikon ajan kulkeneet ulkona toppatakeissa. Helsingissä kylmä viima on tuntunut menevän luihin ja ytimiin jo monena päivänä, joten olen yrittänyt tehdä ulkona olemisesta jotenkin edes miellyttävää riittävän lämpimin varustein.

Taaperon talvivermeet on pikku hiljaa saatu hankittua. Siistimmän toppatakin ostin jo viime talven aleista Zarasta. Tytöllä oli samanlainen takki pienemmässä koossa ja tykästyin siihen käytössä kovasti ja kerrankin osasin olla ennakolta viisas ja hankin saman takin eri värisenä seuraavassa koossa. "Pupu-Uggit" tilasin loppukesästä Nextiltä, sillä viime talvena ne myytiin loppuun hyvissä ajoin. Puput on olleet käytössä aivan ihastuttavat - lämpöiset, söpöt, helpot pukea ja niistä on tullut taaperon suosikit. Harmi vaan, että jälleen kerran tilasin kengät liian pienessä koossa, joten luulenpa, että puput eivät mahdu tytölle koko talvea. Lämpöisen pipon ostin Lastenvaatekarnevaaleilta minulle aikaisemmin tuntemattoman Superyellown ständiltä. Kyseisellä brändillä on todella kivoja pipoja sekä aikuisille että lapsille, jotka soveltuvat täydellisesti rentoon ulkoiluun.

1. villapipo // Superyellow

2. palmikkoneuleleggingsit // H&M

3. lapaset // Zara

4. takki // Zara

5. saappaat // Next

Tuotekuvat valmistajien

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla