Kevätfiilis alkoi minulla helmikuussa ja samalla tajusin, että tyttärilleni pitäisi ruveta hankkimaan kevätvaatteita. Mulla on aina tavoitteena, että isot hankinnat, kuten kengät ja ulkoiluvaatteet, olisivat valmiina hyvissä ajoin ennen uuden kauden alkua. Kengistä oli kiva aloittaa keväthankinnat, sillä hyviä ja kivoja lastenkenkiä on valtavasti, joten siitä vaan valitsemaan mieluisimmat.

Nyt räväytin ja ostin tyttärelleni lenkkarit merkiltä, jota en ole aikaisemmin käyttänytkään tytölläni, nimittäin Lacoste. Heti kun näin, että Babyshop myy Lacostea, tiesin haluavani kyseisen brändin juttuja tyttäreni vaatekaappiin. Lacoste on nimittäin brändinä tärkeä jo lapsuudestani, sillä muistan isäni pelanneen tennistä Lacosten vaatteissa silloin joskus 80-luvulla. Itse puolestani käytin Lacosten vaatteita opiskeluaikoina, mutta sitten krokotiili-vaatteiden maahantuonti Suomeen ilmeisesti päättyi, sillä en ole nähnyt moneen vuoteen Lacostea myytävän kaupoissa ja Lacosten omat myymälät hävisivät vuosia sitten. Muistan itse talsineeni vuosia Lacosten lenkkareissa nuoruudessani, joten klikkasin heti ostoskoriin nämä klassiset Lacosten lenkkarit, ja tietysti vaaleanpunaisena. Pitkään pohdin valkoisten ja vaaleanpunaisen välillä, mutta sitten tyttömöisyys ja käytännöllisyys voittivat. Arvatkaa vaan mitkä jalassa Hissu on nyt pistellyt menemään kotona, vielä kun odotamme lumien sulamista ja katujen kuivumista. Hauska miten tiettyistä brändeistä tulee mieleen paljon muistoja ja jotka koukuttavat olemaan merkkiuskollisia.

Kommentit (14)

Kuka näitä kirjoittaa?!
3/14 | 

Ostin tänään Valion maitoa. Muistan sen lapsuudestani asti laatumerkkinä, toisin kuin Ingmannin. Elikkäs Valio jos saisin lisää ilmaistuotteita teiltä nyt, kun kirjoitin näin läpinäkyvän imartelevasti. Uutisarvo täysi nolla.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos kun jaksoit antaa palautetta.
Usein vakkari blogini seuraajat pyytävät tällaisia pikaisiakin postauksia. Ja tällaista on itseasiassa kyllä kiva tehdä, eikä aina aseta itselleen hirveitä tavoitteita postauksista joissa on 10 onnistunutta kuvaa ja monta tuntia kirjoitustyötä.

Haley
5/14 | 

Itsekin muistan lapsuudestani Lacosten mutta tosiaan välissä tuntui kadonneen Suomesta. Ulkomailla kuitenkin merkkiä tuli aina vastaan ja tuli mietittyäkin että mistäs tuo on tuttu. Pikeepaidat olivat niin suositut!

Mä odottelen että meidän esikoinen kasvaisi sen verran että voisi kenkiä alkaa kattelemaan (juuri täytettiin 6 kk). Ne kun on niin suloisia kun puhutaan lasten kengistä. Ihanat löysit kyllä!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Mullakin oli niitä pikeepaitoja. Taitavat olla vieläkin jossain tallessa.

Nyt kun kevätkin koittaa niin vauvoille voisi katsoa mageita tossumallisia kenkiä. Ensiaskelkenkien hankinta onkin sitten ihan oma lukunsa.

Vierailija
6/14 | 

Eihän tässä edes ollut kaupallista yhteistyötä? Mietin vain noita ekoja kommentteja... josta tuli mieleen, että sellainen postaus voisi olla hyvä, missä pohtisit kaupallisten yhteistöiden vaikutusta bloggaamiseen...

Blogisi perusteella mä tykkään susta ja sun tyylistäsi. On mukavaa, kun Vauvan blogistina on aikuinen nainen, joka kertoo tavallisesta lapsiperhearjesta. Pystyn kovasti samaistumaan!

Ymmärrän myös, että "edustat" mainostajille vähän "laadukkaampaa" yhteistyökumppania, jos sen näin voi sanoa, ja siksi luulisin sun saavan paljon yhteistyöpyyntöjä. Tietysti, jos kaikki postaukset käsittelee tuotteita, niin menee se vähän kököksi. Eli näin lukijan näkökulmasta voi sanoa, että tuntuu turhauttavalta lukea pelkistä tavaroista, ja on se pitemmän päälle aika silmiinpistävää. Sun omat ajatukset ja kokemukset lapsiperhearjesta ovat paljon mielenkiintoisempia.

Toki lifestyle-blogissa on aina mukana myös sitä rekvisiittaa, sillekin on sijansa. Ja onhan sulla tosi hyvä maku ;) meillä voisi näyttää aivan samanlaiselta. Siksi myös nautin katsella kuvia teidän kodista!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Joo, tämä ei ollut yhteistyö postaus. Yhteistyöt merkitään tosiaan postauksen alkuun tai sitten jos postauksessa vilahtelee saatuja tuotteita, niin ne merkitsen myös.
Kiitos tuhannesti rakentavasta ja kannustavasta palautteesta. Yritän tosiaan tasapainoilla täällä blogissa kevyiden asioiden, meidän perheen arjen ja yhteistöiden välillä. Voisinkin tehdä postauksen bloggaamisesta tässä lähiaikoina. Mutta tosiaan jatkossakin haluan blogissani jakaa mukavia asioita ja vinkkejä.
Mainitsemistasi kotikuvista voin sanoa, että tällä hetkellä stressaan jo melko tavalla tulevan kotimme remppaa, voi apua mitä sekin tulee maksamaan ja mitenköhän pahasti aikataulu paukkuu.

Vierailija
7/14 | 

Höllää vähän niin ei stressaa ! Eihän kaiken tarvitse olla niin täydellistä

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Totaalinen remontti on kyllä sen verran iso projekti, että se vaatii suunnittelua ja organisointia (ja näin myös vähän stressaamista) ettei lopputuloksesta tule aivan susi

Vierailija
8/14 | 

Olen ymmärtänyt ettei teillä ole asuntolainaa lainkaan niin helpostihan sitä remppaa asuntoa vaikka lainarahalla. Ja tottakai kaikissa tulee vastaan raha.. meillä talon rakennus nyt menossa (rakennetaan ok taloa) niin se vain on tosi asia että raha sanelee aika pitkälle millaista sisustusta ym. Laitetaan. Jostakin pitää tinkiä että jotakin saa :) tsemppiä kovasti projektiinne. Asutteko samalla siinä asunnossa mitä remppaatte?

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Meillä on kuukauden ajan molemmat asunnot. Tuskinpa saadaan kuukaudessa uutta kotia asumiskuntoon, jos teemme kylppäriremontin niin kuin ollaan suunniteltu. Eli pääsen varmaan muuttamaan tyttöjen kanssa evakkoon mökille. Asuntolainaa valitettavasti on ja yritämme nyt säästöillä tehdä remontin, katotaan pysytäänkö budjetissa vai joudummeko ottamaan remonttilainaa. Kiitos tsempistä. Onhan tää aika kivaa kun pääsee suunnittelemaan mieleistään kotia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla