Kaupallinen yhteistyö Nokian jalkineet kanssa

pipo* - Blaa!

kaulaliina - H&M

takki - Zara

farkut - Zara

Hai-saappaat* - Nokian jalkineet

Voi että tätä talvea, säät ovat kyllä vaihdelleet syksyisestä lätäkkökeleistä aurinkoisiin pakkaspäiviin. Päivien välillä voi olla useiden kymmenien asteiden lämpötilaeroja. Joka aamu pitää oikein tarkistaa, että laitanko taaperolle jalkaan kumisaappaat, superlämpimät talvikengät vai vedenpitävät talvikengät.

Tyttärelle sopivien kumisaappaiden etsintä on ollut melkoinen show viimeisen reilun vuoden aikana. Olen ehtinyt koekäyttämään taaperolla useampaakin saapasbrändiä ja monen saappaan kanssa on tullut vastaan sama ongelma, varren suuosa on jäänyt liian ahtaaksi (äitinäsä pohkeet), jolloin lapsen, ja minunkin, on ollut vaikea saada saappaita tytölle jalkaan. Lopulta kekkasin kääntyä kotimaisen Nokian Jalkineiden suuntaan ja heidän Hai-saappaisiin. Itse olen nimittäin lampsinut menemään Hait jalassa jo vuosien ajan, joten vähän ihmettelen miksi en heti alusta alkaen tajunnut, että nämähän ovat parhaat saappaat suomalaiseen jalkaan. Lapsen on tosiaan helppo sujauttaa Hait jalkaan, sisävuori on miellyttävän tuntuinen jalassa, kestävät pakkasta ja materiaali on tukevaa. Nyt talvikaudella tytön jalkaan olen laittanut villasukat ja hän on pärjännyt mainiosti plussakeleillä saappaissaan. Ja parasta ehdottomasti - onhan nuo Hait niin päheet ja trendikkäät jalassa, että niillä kehtaa talsia ehdottomasti myös kaupungilla.

Jotenkin liikuttava ajatus, että minulla ja tyttärellä on nyt samanlaiset vaaleanpunaiset saappaat. Hait ovat kyllä klassikot.

pipo ja saappaat saatu

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 | 

Saako kysyä, että pysyvätkö nuo saappaat todellakin kunnolla Hissun jalassa?

Mietiskelin noita jo syksyllä meidän lapsille, mutta lähinnä oman työkokemukseni (olen päiväkodissa) kautta, tulin siihen tulokseen että eivät ole hyvät jalalle. Meillä siis töissä muutamalla lapsella kyseisiä saappaita pienillä (alle 2 v) lapsilla ollut ja ne eivät koskaan pysy jalassa. Vaikka pituudesta (jalkaterän) ovat juuri oikean kokoiset niin ovat niin leveät että lompsuvat jalassa, etenkin vauhdikkaammissa leikeissä.

Saappaat ovat todellakin kauniit ja siksi niitä omillekkin mietin, mutta tuo kokemus on tehnyt sen että olen jättänyt ne kauppoihin. =( 

Haluaisin siis kuulla muiden käyttäjien (teidän) kokemukset kyseisistä saappaista. Oletteko käyttäneet niitä muuten kuin kaupungilla "hiljaisessa" kävelyllä eli kuraleikeissä/juoksemalla yms?

Kiitos hyvistä postauksistasi!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Tyttäreni on käyttänyt Haita myös puistossa, mutta silloin haalarin jalkaremmi on ollut myös pitämässä saapasta kiinni. Kenkä on mukavan tilava tällä hetkellä, mikä näkyy negatiivisena esim. siinä että portaita kävellessä alas päin saappaat meinaa pudota jalasta tai jos istuu jossain ja heiluttelee jalkojaan, nämä tapahtuu siis silloin jos on kuten kuvissa ohuella housuilla ja ilman haalarin remmiä. Mun käsityksen mukaan Haista pienin saatavilla koko on 25 (en ole tosin varma), mikä monelle taaperolle on iso koko.

Vierailija

Kiitos rehellisestä vastauksestasi, taidan siis jatkossakin jättää nämä saappaat kauppaan. Aikamoisen riskin asettaa jo pelkästään se, ettei saapas pysy jalassa esim kiipeämisessä tai portaita kävellessä, kun saappaita kuitenkin tarvitsee käyttää silloinkin kun ei ole haalaria. 

Hai saappaista on kyllä kokoja aina alkaen koosta 21, joten aivan pienimmillekkin niitä olisi mahdollista hommata. 

Lovisa
2/10 | 

Moikka :) Hait on kyllä supersöpöt - niin aikuisilla kuin lapsillakin!

Ihan aiheen vierestä mutta mulla olis pari postausideaa:

1) Teidän asunnon sisustus (lastenhuoneista onkin ollut kivoja postauksia, mutta kiinnostaisi myös postaus muista tiloista). Teillä näyttää olevan hyvin harkittuja klassikoita ja yksityiskohtia, olisi kiva nähdä kokonaisuuksia ja ehkä kuulla sisustushaaveistakin :) - Joo, arvasit oikein, meillä on tosi sama maku kanssasi ja janoan ideoita!

2) Päivä kanssani -tyylinen postaus. Nyt kun vauva on vielä pieni, itseäni ainakin kiinnostaisi kuinka ihan tavallinen päivä koostuu vauvan ollessa niin 'lähellä' koko ajan. Itselläni ei ole vielä lapsia, mutta juuri se kiinnostaisi kuinka kiinni sitä oikeasti on siinä pienessä :)

Ihanaa viikonloppua teille ❤️

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Ihan mahtavia postausideoita, kiitos. Sisustusjutut ovatkin nyt ja tässä keväällä ajankohtaisia, koska möimme jokin aika sitten kotimme ja muutto jonnekin on edessä ennen kesää.
Ja hauska sattuma, että pyysit tuota "päivä kanssani" postausta, koska juuri päätin pari päivää sitten toteuttaa kyseisen postauksen pitkän tauon jälkeen. Oon tehnyt kyseisen kaltaisen postauksen varmaankin viimeksi silloin kun olin esikoisen kanssa kotona. Mun päivä-postaus tulossa siis jo tässä kuussa.

Vierailija
4/10 | 

Kiitos tästä postauksesta! Meillä myös tämä "pohjeongelma", joten tästä sain hyvän vinkin kokeilla Hai-saappaita. Ovatko ne muuten kuinka raskaat?

Myös pipo näyttää tosi kivalta. Katsoin, että siitä löytyy kahta kokoa. Kumpaa sinun lapsesi käyttää? Oma lapseni kun on lähes samanikäinen.

Kiitos kivasta blogista!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hait ovat sen verran raskaat, että esim. kun lapsi istuu jossain ja heiluttelee jalkojaan ilmassa, niin kengät saattavat tipahtaa. Mutta muuten normaalissa käytössä tyttäreni ei ole valittanut saappaita ikäviksi, päinvastoin.

Pipo on tyttärelläni koossa S. Oon tykästynyt Blaan pipoon ihan hirmuisesti - lämmin, tulee korville, pysyy ryhdikkäänä, hyvännäköinen ja pehmeä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla