Kuopuksen ristiäisiin liittyvä viimeinen postaus käsittää hänen saamiaan ristiäislahjoja. Moni vieras kyseli lahjatoiveita ennen juhlia, mutta en oikein osannut auttaa vieraita tässä asiassa. Milloinkohan Suomeen tulee tapa, että ristiäisiin tehdään lahjalista, kuten häissä? Mutta ilman lahjalistaa, tai siitä syystä, Hertta sai kerrassaan kauniita ja kivoja lahjoja!

Kummilusikka on mielestäni kiva perinteinen kummilahja, joten olen onnellinen, että kuopus sai oman lusikkansa. Nyt kun lusikka on tullut kaiverruksesta se odottaa aikoja, että Hertta oppii pitämään lusikkaa kädessään. Tajusin samalla, että itselläni kummilusikka oli lapsena käytössä, mutta esikoiseni lusikka on pysynyt koko ajan paketissa. Onko teillä kummilusikat jokapäiväisessä käytössä? Toiselta kummilta vauva sai lahjaksi kauniin rannerenkaan.

Tyttö sai lahjaksi leluja ja kirjoja. Vaatteita tuli seuraavassa sopivassa koossa useampikin ja lämmitti mieltä, että lahjanantajat olivat selkeästi miettineet minkä tyylisistä vauvanvaatteista tykkään. Erityisen hätkähdyttävä hetki oli avata paketti, josta paljastui virolaisen miDeer-merkin kerrassaan ihastuttava pupu-body, jollaista olen itse ollut aikaisessa ostaa jo raskausaikana, melko hyvin ystäväni minut tuntee.

Kastehelmet ovat mielestäni todella kaunis, klassinen ja pitkäaikainen lahja. Olin kovin otettu, että pikkusisko sai omat helmet nyt lahjaksi samalta henkilöltä, jolta isosiskokin aikoinaan helmet sai ristiäislahjaksi. Nyt molemmilla tytöillä on täydellinen koru tuleviin juhliin, ehkä heillä on helmet kaulassa tulevaisuudessa omissa rippijuhlissaan tai vaikka häissään.

Lahjaksi tuli myös lahjakortteja ja rahaa. Rahat talletettiin vauvan omalle tilille odottamaan tytön kasvua ja tulevaisuuden hankintoja.

Äitini jatkoi kaunista perinnettä ja antoi vauvalle Thomas Sabon vaaleanpunaiset tossut. Äitinihän on antanut näitä kauniita Charm-sarjan koruja tiettyinä juhlapäivinä esikoiselleni ja niitä on kerätty Thomas Sabon rannekoruun. Nyt kuopuksellakin on oma ensimmäinen pieni korunsa.

Minulla on molemmille tytöille omat muistojenlaatikot, jonne nämäkin kauniit ristiäiskortit talletan.

Mikä on ollut sinun lapsesi onnistunein taikka tärkein ristiäislahja? Kysyivätkö teidän vieraat lahjatoiveita? Oletko itse antanut ristäislahjaksi jotain erilaista vai oletko mennyt perinteisellä linjalla?

Kaikki aikaisemmat ristiäispostaukset löydät täältä: tehtävälistakastekirkko, kutsukortit, vauvan mekko, kaste, kahvitilaisuus, kukat, pääseppele ja vieraskirjakortti.

Kommentit (1)

Popupkortit.fi
1/1 | 

Upeita lahjoja tyttösi on saanut. Itse olen nykyään pyrkinyt antamaan lahjaksi arkisempia asioita, kuten leluja ja vaatteita. Lahjalista voisi olla kätevä, niin säästyisi ainaiselta lahjan valinnan vaikeudelta. :) Ei tulisi sitten myöskään ostettua mitään turhaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla