Nyt on taas kaikkea kivaa mitä odottaa.

Kesäkuun alkuun tuli kutsu ruotsalaisiin häihin Tukholmaan. Joten lähdemme mieheni kanssa viikonlopuksi Tukholmaan. Hotellihuoneen saimme täältä. Jostain syystä hotellit olivat jo melko täyteenbuukatut tuona viikonloppuna, ehkä kyseisiin häihin on tulossa muitakin vieraita kuin me. Eilikkä lähdemme fiilistelemään Madeleinen häitä! Viime kesän morsiamena olen pikkaisen innoissani.  Oikeesti viikonloppuretken tavoitteena on nähdä Tukholmasta muutakin kuin pelkkä matka laivalta vanhaan kaupunkiin ja takaisin.

Juhannukseksi menemme ystäväpariskunnan kanssa Prahaan. Olenkin jo tutustunut Prahan matkaoppaisiin ja ihastunut kaupunkiin niiden perusteella täysin. Tiedossa kivoja pubeja, ihania vanhoja taloja, puistoja, soutelua Valtavalla, tuhtia ruokaa ja rentoa yhdessäoloa.

kuva: Tjäreborg

Heinäkuussa suuntaamme mieheni kanssa Zurichiin ja Strasbourgiin. Käymme matkalla tapaamassa mieheni sukulaisia. Zurichissä olemme käyneet monesti aikaisemmin, joten loma siellä tulee olemaan kivaa leppoisaa fiilistelyä. Zurichissä juhlimme myös meidän ensimmäistä hääpäiväämme. Strasbourg on puolestaan meille uusi tuttavuus ja näkemieni kuvien perusteella on kyseessä todella suloinen kaupunki.

Äitini kanssa lähdemme kesällä 30+60=90v matkalle Menorcalle. Luvassa hyvää ruokaa, rantaa, aurinkoa, suloisia kyliä, hyvää viiniä, retkiä, espanjan kieltä ja rentoutumista.

 kuva: Finnmatkat

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla