Viime viikolla meillä oli mieheni kanssa kaksi lapsivapaata iltaa. Huomio paino sanalla kaksi! Kun hyviä lapsenvahteja ilmoittautui useampi, päätimme käyttää tilaisuudet hyväksemme. Juhlistimme kihlajaispäiväämme. Tuli kuluneeksi neljä vuotta siitä, että mieheni tajusi kosia minua. :)

Ensimmäisenä vapaailtana juhlistimme kihloja illallisella Ravintola Nokassa. Olen pitkään halunnut päästä Nokkaan syömään, sillä ravintola sijaitsee tunnelmallisissa Kanavarannassa. Miljöön lisäksi odotin saavamme hyvää ruokaa, onhan Nyt-liite valinnut ravintolan pari vuotta sitten kaupungin parhaaksi. Miljöö oli kerrassaan tunnelmallinen ja oivallinen romanttisille treffeille, tykkään niin kovasti tiiliseinien luomasta rosoisuudesta ja oli hauska seurailla välillä keittiön toimia lasin läpi. Mieheni söi kehutun Helsinkimenun ja minä söin Vihreä Helsinki-menun. Me taisimme keskittyä niin kovasti toisiimme, että laajempaa ruoka-arviointia en pysty nyt antamaan. Hyvää oli. Kiitos tutti-täti tyttären hoidosta!

Toisena iltana vauvan kummitäti tule meille viettämään laatuaikaa tytön kanssa ja me vanhemmat suuntasimme keskustaan pyörimään. Reissussa tuli nälkä ja päädyimme syömään herkullista mozzarellaa ja hyvät pasta-annokset Espalle ravintola Prestoon. Kahvit ja jälkkärit kävimme nauttimassa Kluuvikadun Fazerilla. On muuten ihan mahtavaa, että Fasu on iltaisin auki klo 22 asti. Kun pääsimme takaisin kotiin puoliyhdeksän maissa, tytär nukkui tyytäväisenä omassa sängyssään, ei tarvinnut aloittaa kotiin tultuamme puurohammasharjayökkäriunilaulumaito-rumbaa, uskomatonta. Kiitos E!

Tällaiset juhlapäivät ovat kivoja piristyksiä keskellä arkea. Seuraava juhlapäivä onkin isänpäivä ja sitten juhlitaan minun syntymäpäiviä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla