Tulipahan hankittua sitten kaksi kuomunverhoa lastenvaunuihin.

Ensiksi ostin Vaunuaitan nettimyymälästä Färg & Formin vaaleanpunaisen kuomunverhon. Tykkään pilvikuosista kovasti, se tuo kivaa vaihtelevuutta muuten mustiin vaunuihin. Mutta kun näin ystävälläni käytössä The Original Dooky kuomunverhon tajusin tehneeni virhehankinnan, sen verran fiksumpi Dooky on käytössä. Lisäksi Färg & Formin kuomunverhon renkulat eivät mahdu Brio Smilen vaunukoppaan kiinni.

Niinpä pyyhälsin Stockmannille, jossa on helmikuun kanta-asiakastarjouksena The Original Dooky vaununsuojat -20% alennuksessa. The Original Dooky -vaunusuoja vaimentaa tuulen, melun ja muut ympäristön äänet ja suojaa vauvaa kirkkaalta valolta, auringolta, sateelta ja lumelta. Parasta Dookyssa mielestäni on, että suojan korkeutta on helppo säätää tarranauhojen avulla. Tätä tärkeää ominaisuutta ei ensimmäisessä hankinnassani ole, vaan F&F pitää heittää rumasti kuomun yli, silloin kun haluaa aukon avoimeksi. Original Dooky on helppo asentaa ja se sopi myös Brio Smilen paksuun yläreunaan kiinni. Dooky vaununsuojan alareunassa on myös nauhat, joilla se on helppo sitoa kiinni johonkin, eikä tuuli pääse näinollen heittelemään suojaa sinne tänne.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla