Olen koko alkuvuoden ihaillut ruotsalaisissa blogeissa, lehdissä ja instatileissä vastaantullutta The Birth Posteria ja viimein sain tilattua oman julisteen.

Julisteen juju on siinä, että kuva vauvasta on mittasuhteessa 1:1 oman lapsen syntymämittojen mukaan. Magee idea! Muutenkin juliste personoidaan ja alareunaan tulee näkyviin lapsen nimi, syntymäaika, -paino ja -pituus.

Julisteen koko on 50x70cm. Birth posteria on saatavilla neljässä eri designissa, joista itse päädyin "sketch #2". Kyseinen malli kuvasti mielestäni parhaiten meidän tummatukkaista pikkuista pehmoista vastasyntynyttä.

Halusin julisteelle valkoiset kehykset ja tällä kertaa päädyin Ikean NYTTJAan. Uutuus löysi nyt paikkansa kotimme eteisestä lipaston päältä.

Tykkään! Tämä on muuten oivallinen lahjaidea vaikka kummilapsen kastepäivänä.

Kommentit (3)

Sanna Sirviö
1/3 | 

Hei! miten toimitus ja maksu onnistui, kun tilasit tuon the birth poster-julisteen? Itse olen myös ihastunut tuohon ja haluaisin tilata pojasta julisteen.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kaikki sujui mallikkaasti. Kyseessä on ruotsalainen yritys, joten uskalsin tilata heiltä. Taisin maksaa luottokortilla ja toimitusaika oli reilu viikko.

Sanna Sirviö
2/3 | 

Aivan. Katsoin heidän sivuiltaa, niin ainoa maksuvaihtoehto olisi siis tuo luottokortti. Ei siis onnistu minulta tilaus :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla