Koh Taolta suuntasimme laivalla Koh Samuille.

Samuilla yövyimme neljä yötä Chaweng Noilla Impiana Resortissa. Oli muuten todella kiva hotelli, jota voin lämmöllä suositella. Aamupala oli erinomainen, huone siisti, palvelu ensiluokkaista, spa viihtyisä, rantabaari tyylikäs ja iltaisin oli kivaa tapahtumaa rannalla. Hotellilta ei olisi tarvinnut poistua laisinkaan.

Samui on paljon Taon saarta suurempi ja turismikin on siellä jo kehittyneempää. Samuista jäi päällimmäiseksi mieleen hienot fining ravintolat ja lukuisat hyvät spat. Yövyimme saarella 4 yötä, joka oli mielestämme liian vähän, sillä ehdimme näkemään ja kokemaan vain todella pienen osan kaikista saaren mahdollisuuksista.

Samuilla otimme rennosti; otimme aurinkoa, joimme drinksuja, kävimme ratsastamassa elefanteilla, rentouduimme hoidoissa, söimme hyvin. Parasta oli ehdottomasti neljän tunnin hemmottelu palkitussa Tamarind Springs Spassa. Mieheni tykkäsi eniten koko päivän kestäneestä kalastusretkestä.

Kyllä tälläistä elämää olisi jatkanut pidempäänkin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla