Tänä viikonloppuna oli Helsinki Design Weekin Lasten Viikonloppu. Mekin suuntasimme tänään sunnuntaina Teurastamolle.

Valitettavasti Tinturan elintarviketaidetyöpaja vauvoille oli sellaiseen ajankohtaan ettemme päässeet siihen osallistumaan, joten pääasiallinen kiinnostuksen kohteemme oli Little Market-myyntitapahtuma. Teurastamon Autohallissa lapsiperheille suunnatut designbrändit möivät tuotteita leluista lastenvaatteisiin. Tapahtumasta löytyi monia kivoja brändejä. Testailtiin hiukan Papun pipoja, onhan ne ihania! Ihastuin kovasti Lorun mustaan pitsiseen perhoshihamekkoon. Hyväksi toteamani Pikkulinnun kauppa oli myös mukana tapahtumassa.

Reima esitteli tuotteitaan Autohallissa. Ja meidän perheen iloisin juttu taisi olla vauvan ensimmäinen oma ilmapallo. :)

Isommille lapsille Teurastamolla oli vaikka mitä kivaa tekemistä: Legon ja Arkin arkkitehtuurityöpaja, muotoilukoulun ideaverstas ja Kidd.O- lavalla näytti olevan jatkuvasti ohjelmaa.

Kiva tapahtuma, toivottavasti ensi vuonna järjestetään taas.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla