Muumi Baby-teippivaipat uudistuivat tänä syksynä. Teippivaipat ovat nykyään pehmeämmät, imukykyisemmät, istuvammat ja hellävaraisemmat kuin aikaisemmin. Heti kun kuulin tästä uudistuksesta olin innokas testamaan, että sopisiko muumit meidän vauvalle.

Jo vaippapakkaus itsessään teki minuun vaikutuksen. Pakkauksessa komeilee Allergiatunnus, Joutsenmerkki sekä Avainlippu. Merkit takaavat sen, että vaipat ovat ekologisia, kotimaisia, lempeitä, helliä iholle ja kloorittomia. Lisää vaippoja valmistavan Delipap Oy:n ympäristövastuullisuudesta voit lukea täältä. Pieni hauska ja hyvä ominaisuus on, että pakkaus on biohajoava.

Vauvalla on nyt ollut muutaman viikon käytössä Muumi Baby-vaipat ja olemme koko perhe olleet todella tyytyväisiä. Rehellisesti sanottuna olen jopa hieman yllättynyt, miten hyviä muumivaipat ovatkaan. Meillä ei ole vauvalla aikaisemmin ollut muumivaippoja käytössä, joten nämä pari viikkoa ovat olleet nyt ensikokemus vaipoista.

Ensimmäinen huomio ja mielikuva vaipasta on, että se on todella pehmeä. Vaipoissa on erityispehmeä lisäkerros ja sen kyllä huomaa, niin mukavalta vaippa tuntuu kädessä ja vauvan päällä. Vaipat ovat ohuita, mutta eivät kuitenkaan missään nimessä sellaista liian höttöstä materiaalia.

Istuvuus vaipoissa on mielestäni täydellinen. Vaippojen uudistuneet sivu- ja selkäjoustot tekivät vaiposta joustavat. Vaipat on helppo pukea ja ne pysyvät todella hyvin paikoillaan. Vaikka vaippa on napakka vauvan päällä, ei vauvalle ole tullut pahoja painaumia jalkoihin tai vyötärölle, Teipit vaipoissa ovat todella napakat, jopa niin napakat, että välillä teippejä on ollut vaikea saada auki.

Meille on tärkeää, että vaipat ovat imukykyisiä, sillä tyttäremme nukkuu täydet yöunet ja vaipat pitää kestää jopa 13 tuntia käytössä. Kertaakaan näiden parin viikon aikana muumivaippa ei ole falskannut.

Yhteistyö Allergia- ja astmaliiton kanssa näkyy vaipoissa, sillä ne ovat ihoystävällisiä. Tyttäremme iho pysyi hyvänä, eikä punoittanut. Vaipoissa on hengittävä kuitukangas, mikä tuli esiin sillä, että vauvallamme oli kuiva olo ja iho tuntui aina kuivalta.

Vaippa on taiteltu koosta 3 eteenpäin kolmeen osaan, joten vaippoja on helppo ja hygieenista ottaa mukaan hoitolaukkuun. Tarkkana ihmisenä itse tykkäsin tästä ominaisuudesta ja vaipat ovat pysyneet siististi mukana hoitolaukussa. Lisäksi vaipat ovat tiiviitä, joten niitä helppo säilyttää ja ottaa yksitellen pinosta käyttöön.

Kokomerkintä on selkeä sekä pakkauksessa että vaipassa. Teippivaippoja on kuudessa eri koossa, joten sopivia vaippoja löytyy vastasyntyneestä taaperoon asti. Meidän reilu kahdeksan kiloiselle kultakimpaleelle koko neljä on juuri täydellisen kokoinen. Vaipat ovat uudistuksen jälkeen myös mukavannäköisiä, mikä ainakin minun silmääni miellyttää. En nimittäin tykkää siitä, että vauvan vaaleiden housujen läpi läpikuultaisi joku ikävä kuviointi. Jokaisella koolla on ilmeisesti oma muumikuvansa vaipassa ja tämä koon 4 kuva on mielestäni suloinen. Lisäki takana olevat näkinkenfät ovat mukavan haalealla värillä.

Keräsin viikkojen aikana myös meidän perheen iskän mielipiteitä muumivaipoista. Tässä siis miehen suusta kommentteja:

 • pehmeä
 • ei paina ja purista
 • teipit napakat ja tiukat
 • istuu hyvin
 • silkinpehmeä vaippapeppu
 • ei kova ja koppurainen
 • resori mukavan leveä
 • tarrat pysyvät todella hyvin kiinni
 • tuntuvat paljon pehmeämmiltä kuin muut vaipat
 • eivät ole vuotaneet
 • paremmat vauvalle, kuin aikaisemmin käyttämämme
 • hyviä vaippoja ovat

Itse olen ollut hieman arka vaihtamaan vaippamerkkiä, jos hyvä on jo kertaalleen löytynyt vauvalle. Nyt kokeilu kuitenkin kannatti, sillä muumivaipat ovat täydelliset tyttärellemme. Jos muumivaipat ei ole sinulle ennestään tuttuja ja perheessäänne on vaippaikäinen, niin kannattaa tilata vaippanäyte muumivaippojen nettisivuilta.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla