Kuvassa minun oma hetki - iltapalaksi halloumisalaattia Joukolan terassilla tyyntä järvimaisemaa katsellen

Kuvassa minun oma hetki - iltapalaksi halloumisalaattia Joukolan terassilla tyyntä järvimaisemaa katsellen. Nyt kun ollaan saunottu ja vauva saatu yöunille, on tiedossa hieman aikaa itselleni.

Onpas ollut ihana kesäpäivä mökillä, vaikka valitettavasti olen joutunut olemaan melko paljon sisällä syöttämässä vauvaa kuumuuden ja auringonpaisteen vuoksi.

Vauvan serkut ja vaari tulivat tänään kylään mökille. Olipa ihana nähdä miten rakas kummityttöni, vauvan serkku, oli innoissaan uudesta sukulaisesta. Parasta päivässä on ollut, että tyttäreni on jaksanut olla pitkään hereillä ja viihtynyt hyvin sukulaistätien syleissä.

Muutamissa pätkissä vauva on kylläkin nukkunut päikkärit hellepäivän aikana. Löysimme Manducasta ratkaisun ongelmiin, kun vauva ei ole tosiaan viime päivinä nukkunut lähes laisinkaan päikkäreita. Parasta tietysti on kun vauva nukkuu päikkäreitä Manducassa pääsen itse kävelylenkille mökkimaisemiin (tälle mun vartalolle on tehtävä nimittäin jotain!)

Miehet saivat tänään kasvimaan valmiiksi ja veneen vesille. Josko huomenna olisi vauvan ensimmäinen moottoriveneajelu - voipa olla, että en uskalla päästää kyytiin.

Taidanpa mennä sisälle jännittämään isukin kanssa Mestarien liigan finaalia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla