Terveisiä täydellisestä Dubaista! Meidän perheellä on ollut niin mieletön loma täällä, että monesti olen vuodattunut kyyneleitä tämän onnenhuuman keskellä. Ollaan nautittu rennoista lämpimistä lomapäivistä koko perheen voimin. Ollaan vaan voitu nauttia yhdessäolosta ilman minkäänlaista stressiä. Yksi iso asia tähän onnistuneeseen lomaan on resortti jossa majottaudumme. Anantara Dubai sijaitsee palmusaarella ja tämä paikka on täydellinen, kaikki toimii ja odotuksemme on ylitetty monesti. Vaikka kyseessä on viiden tähden hotelli, niin täällä on mukava ja rento oleilla myös lapsen kanssa. Resortissa on sekä lapsiperheitä että aikuisia pariskuntia, sulassa sovussa ja yleistunnelma on todella rauhallinen ja miellyttävä. Teen ihan oman postauksen Anantarasta, kunhan kotiudumme. Kerrankin voin sanoa, että hotellivalinta meni nappiin, kiitos tuhannesti vinkistä tuttavalleni Koolle. <3

En voi kuin suositella Dubaita talvilomakohteeksi kaikille. Nyt ymmärrän ihmisiä, jotka tulevat lomailemaan tänne vuosittain. Täällä säät suosivat varmasti, lentoaika on siedettävä (6,5h), aikaero on hallittavissa (+2h), upeita hyviä hotelleja on lukuisia ja tekemistä riittää moneen makuun. Me ollaan lähinnä vietty päiviä resortissa ja ollaan poistuttu hotellialueelta kolme kertaa. Kerran käytiin lounaalla naapurihotellissa Atlantiksessa (siitä lisää myöhemmin), Burj Khalifaa käytiin tottakai ihmettelemässä (niin upea, että itkin jälleen) ja kerran käytiin shoppailemassa Mall of the Emiratesissa.

Ei täältä halua tulla takaisin kotiin.

Haluan vielä loppuun muistuttaa kahdesta alekoodista, jotka ovat voimassa vielä tämän viikonlopun. Onko sinulla tarvetta esimerkiksi lastenjuhlien kutsuille tai muille graafisille tuotteille? MakeaDesign tarjoaa blogini lukijoille 30% alennuksen lastenkutsujen graafisten tuotteiden suunnittelusta tai valmismallistosta. Pieni Pala Unelmaa by Pinja Bruun tarjoaa 10% alennuksen valokuvauksista blogini lukijoille. Mene itse tai perheen kanssa valokuvattavaksi!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Näyttää ihanalta!

Meidän perhe ei ole käynyt Dubaissa, siksi jäänkin mielenkiinnolla odottamaan postauksiasi.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Loma Dubaissa oli ihana, suosittelen. Luonnoksissa on jo viisi postausta Dubaista, joten toivottavasti jaksat lukea niitä. :)

-VP
2/4 | 

Moikka! Mietin lomaa ensi talvelle tuohon samaan hotelliin. Osaatko sanoa, oliko teidän tuo pool access-huone sellainen että isommille lapsille olisi oma huone käytössä vai nukkuisivatko vanhemmat ja lapset kaikki samassa tilassa? Hotellin kuvista en oikein ota selvää että onko esim. Alakerrassa huone johon lapset voisivat majoittautua? Kiitos jo etukäteen avusta!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Meillä oli tavallinen premier lahoon access room, jossa oli siis huone, vaatehuone ja kylpyhuone. Huoneesta oli suoraan pääsy terassille ja siitä uimaan. Katsoin, että Anantarassa on Deluxe Family Lagoon Access Roomeja, joissa alakerrassa makuutilat lapsille ja ylhäällä aikuisten makuuhuone, josta suoraan pääsy omalle terassille ja siitä altaaseen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla